Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Вукановић бира између Турске и Казахстана

Фудбалски клуб Црвена звезда је завршила излазни трансфер Николе Крстовића у Дунајску Стреду. Ипак, то није све што се тиче излазних трансфера на „Маракани“.

Наиме, како преноси Ало, Црвена звезда интензивно ради на продаји помало заборављеног хероја другог уласка у Лигу шампиона – Алексе Вукановића.

Од када је заблистао на трави Маракане у дуелу са Швајцарцима и доласком новог тренера Дејана Станковића Вукановић је практично нестао из првог плана.

О томе говори и податак да је прошле сезоне одиграо само 728 минута који су били распоређени на 21 утакмицу. И то указује на то да је Станковић у њега имао заиста минимално поверење.

Да не причамо о овој сезони где 29-годишњи фудбалер није ни крочио на терен. Схватили су црвено-бели да им је исплативије да сада продају Вукановића и барем нешто зараде на његовој продаји него да у децембру оде као слободан играч.

Наравно, јасно је да Звезда неће моћи да рачуна на велико обештећење, али сваки динар који стигне у Љутице Богдана – значи.

Оно што је познато, а то је да се за Вукановића тренутно интересује турски Ризеспор који је најозбиљнији кандидат. Поред Турака ту је и неколико клубова из Казахстана…

Међутим, Звезда нема пуно времена да реализује трансфер пошто је у обе државе остало још само неколико дана до затварања прелазног рока.

(извор: meridianbetsport.rs)

Повезане вести

5 comments

Delije Sever Ns сеп 6, 2021 at 11:28

Nebrinite i nepaničite sve je to ok.Da vam pojasnim ako neznate kako se radi posao oko transvera.Kad kupuješ igrača za sumu koju ugovoriš i rok plaćanja ako staviš na 6meseci od prodaje ti neplatiš i pustiš da te sude i kad konačno odluka bude validna kad sud zavrsi da je pravosnažna on ti jos da rok mesec dana i to faktički znači da im platiš posle 7,8 meseci do godine i tako ih kupiš na vremenu.To je tako i tako funkcioniše.Nepravda prema Vukanoviću mogao je komotno biti u timu i onda ga prodavati posto drugi na njegovim pozicijama nista nisu bolji od njega.

Reply
Bata сеп 6, 2021 at 09:28

E ovo je stvarno tragikomedija.2 učešća u ligi šampiona i 2 u ligi evrope ,a naši ne mogu da sastave kraj skrajem.Uzimaju , ne vraćaju , ko zna koga su sve zavrnuli , bojim se da je ovo samo početak.E jeste Terza mafija ( lopov ).

Reply
BokiBgd сеп 5, 2021 at 21:59

Nas će definitivno sledeće sezone da izbace iz Evrope,kakvi mafijaši vode klub!
https://direktno.rs/sport/fudbal/370707/fk-crvena-zvezda-fiorentina-fifa-presuda-.html

Reply
Aleksandar 89 сеп 5, 2021 at 22:00

Boki Bgd to sam video ali ne verujem da ce da nas izbace.

Reply
BokiBgd сеп 6, 2021 at 02:30

Ako vratimo pare neće,ali ko zna koga je još Doktor zavrnuo i ovo je isplivalo posle više od godinu dana.

Reply

Leave a Comment