Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Поводом изгубљеног спора са Лећеом огласили се и из нашег клуба

Поводом информације да је Црвена звезда изгубила спор са Лећеом због Филипа Фалка, огласили су се из Љутице Богдана. Према тврдњама са Апенина, српски шампион није уплатио ни евро обештећења за италијанског фудбалера. Тим поводом медијима се обратио оеративни директор ФК Црвена звезда Марко Петровић:

– „За трансфер Фалка Црвена звезда је првобитно имала доцњу у плаћању управо због кашњења у наплати планираних прилива. У том моменту смо имали ненаплаћена доспела потраживања од још већег броја клубова из више земаља. Италијански клуб је одмах истакао потраживање за пенале због краћег кашњења које нисмо прихватили. Из тог разлога до коначне пресуде ЦАС-а по том питању плаћање нећемо извршити јер се не слажемо са потраживањем које је италијански клуб истакао“, изјавио је Марко Петровић, оперативни директор црвено-белих.

Он је истакао да у клубу неће да седе скрштених руку.

– „Користимо све правне инструменте да заштитимо клуб у овом моменту посебно у случајевима када друга страна покушава неосновано да искористи насталу ситуацију и не показује минималну пословну етику доброг привредника и пословног партнера“, јасан је Петровић.

Повезане вести

6 comments

Delije Sever Ns сеп 6, 2021 at 14:28

„Loki“…A zašto je Vukanović nesretan samo mi to objasni!Šta bre hoćeš od njega,na svakoj tekmi srce ostavljo na terenu,on je nas uveo u L.šampiona protiv Jang Bojsa,gol u derbiju,još asistencija i golova koje je dao…Koliko je samo Zvezda zaradila njegovim golom koji nas je uveo u LŠ…Ako ti smeta uprava vi pojedinci udrite po njima a po igračima nebi trebali nikako!

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 4, 2021 at 17:25

SAMO VI PIŠITE DOPISE..JA NE ZNAM STA BI VAM SE DESILO DA NAS IZBACE NA 2G IZ EVROPE A JEDVA ČEKAJU NAS JEL SMO IM DOJADILI I MUKA IM JE OD NAŠIH PAROLA NA TEKMAMA..SVE MI TRAZIMO NEKU PRAVDU,SVE NAMA NESTO SMETA..MOJA PORUKA VAM JE NE ZEZAJTE SE

Reply
ivan niksic сеп 4, 2021 at 14:16

Terza madjija, dr.mr.prim.prof. top menadjer, on zna najbolje kako,a to, na zalost, zna i OFK Beograd s njim na celu, ,,a sta sad od tebe osta moj Beograde…“!!!???!!! PRIVATIZACIJA, odmah u sad, inace sa ovim ,,,,strucnjacima““, kljuc u bravu!

Reply
Loki сеп 4, 2021 at 12:35

Zamisli, ti „žabari“ pokvareni…traže pare koje im po Ugovoru dugujemo. Pa, gde to ima? Da li su normalni? Pa, jel znaju oni da mi Napretku vec 4 godine ni evro nismo dali od 300.000 koliko im dugujemo za onog nesretnog Vukanovića? I sta sad Italijani očekuju? Da smo mi neki čobani koji ce da plate ono što duguju!? Ma zaboravi…

Reply
dusan сеп 3, 2021 at 20:42

stvarno nije u redu da traze pare kad mi nemamo. mi kad bude mo imali mi cemo da platimo. a nije nam dosao priliv i posteno bi bilo da nas ispostuju. nek posalju tozu i mitu da im objasne. oni su reprezentativni.

Reply
звездаш сеп 3, 2021 at 19:39

Брука и срамота, играју се са угледом клуба…платите бре оно што сте купили,мислили сте да вам је то Србија па да можете како хоћете срам вас било

Reply

Leave a Comment