Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеПрипреме

Волтерс: „Срећан сам што сам се вратио“

Повратник у редове Кошаркашког клуба Црвена звезда Нејт Волтерс након обављених тестирања прикључио се припремама нашег клуба, а у краћем интервјуу говорио о својим разлозима повратка у Београд и Црвену звезду и имао поруку за навијаче нашег клуба.

– „Срећан сам што сам се вратио. Осећај је добар. Спреман сам за почетак рада, биће ово забавна година“, поручио је Волтерс.

Са доста играча Волтерс је већ играо током првог боравка на Малом Калемегдану:

– „Заиста сам уживао када сам први пут био овде. Познајем пуно саиграча из тог периода као и Ерона Вајта са којим сам играо у Литванији. Тренер се вратио, окружење ми је познато и лепо је вратити се негде где си био. Одлука да се вратим је била лака.“

Истиче да Звезду очекује напорна сезона:

– „Такмичење у АБА лиги је јако и свака утакмица ће бити тешка. У Евролиги имамо тежак распоред, то ће бити изазов. Имамо добар тим и доста играча који се познају. Надам се да ће нам то помоћи да добро стартујемо.“

На крају Волтерс се осврнуо и на навијаче нашег клуба:

– „Навијачи су сјајни. Надам се да ћемо ове сезоне моћи да играмо у пуној дворани. Управо су ми они једна од најснажнијих успомена из првог мандата. Праве најлуђу атмосферу пред којом сам играо у каријери“, закључио је Нејт Волтерс.

Повезане вести

Leave a Comment