Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеПрипреме

Волтерс стигао у Београд

Кошаркаши Црвене звезде увелико се под будним оком тренера Дејана Радоњића припремају за нову сезону, сезону великих искушења у којој ће црвено-бели бранити три трофеја освојена у претходној такмичарској години. Наша екипа је већ и одиграла један припремни сусрет, савладан је ФМП резултатом 69:64, а од данас ће екипа бити и комплетнија.

Наиме, пре двадесетак дана објављено је да се у редове клуба са Малог Калемегдана враћа амерички плеј Нејт Волтерс, а он је током јучерашњег дана и стигао на београдски аеродром „Никола Тесла“. Према ранијем плану Волтерс ће током данашњег дана обавити неопходна тестирања и затим ће се прикључити тренинзима новог/старог клуба.

Волтерс је био члан нашег клуба у сезони 2016/17 када је такође освојена трипла круна. У црвено-белом дресу одиграо је 66 мечева и постигао је укупно 531 поен. Пре првог боравка на Малом Калемегдану тридесетогодишњи плеј наступао је за Милвоки Баксе, Њу Орлеанс Пеликансе, Гранд Рапидс Драјв и истанбулски Бешикташ. По одласку из Црвене звезде играо је са Јуту Џес, Солт Лејк Сити Старс, Елан Шалон, Жалгирис, Макаби Тел Авив и УНИКС Казањ.

Повезане вести

Leave a Comment