Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Ришаиро Живковић је ново појачање Црвене звезде!

Више дилеме нема Црвена звезда је договорила сарадњу са Ришаиром Живковић , потпис и прегледи су договорени за понедељак. 

Бивши млади репрезентативац Холандије Ришаиро Живковић наредне сезоне носиће дрес Црвене звезде, После дугихг преговора брзоноги офанзивац, кога у Љутице Богдана планирају као испомоћ у шпицу, дао је потврдан одговор и пристао да се пресели у Љутице Богдана.

Он је претходног викенда боравио на Маракани, затим дуго преговарао са Звезданом Терзићем, али је затражио тајм-аут како би размислио о понуди српског шампиона. Отпутовао је у Холандију и после неколико дана дао потврдан одговор.

Ришаиро Живковић на Маракану стиже као слободан играч после раскида сарадање са кинеским Чангчунгом. Уговор са црвено-белима требало би да потпише на три године.

Подсетимо, Ришаиро Живковић је каријеру почео у Гронингену, затим за 2.150.000 евра прешао у Ајакс, али се тамо није најбоље снашао, па је био на позајмицама у Виљем другом и Утрехту, пре но што је прешао у Остенде, затим у Чангчун. Касније је био и на позајмицама у Шефилд јунајтеду и Гуангџоу Р&Ф-у, али након што је прошао све млађе селекције Холандије није остварио пун потенцијал и добацио до А репрезентације.

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE авг 28, 2021 at 19:10

ako je za dzabe onda ok.pa mozda i ispadne dobro

Reply
Loki авг 30, 2021 at 01:07

Čekajte bre ljudi… hajde neka se javi neko ko je ikada čuo za ovog lika!? Ko je on uopšte? Bivsi omladinac Ajaksa??? Koliko je utakmica odigrao ove godine u tom Čang Čungu, koliko je golova dao? Ovo nije normalno!!!

Reply

Leave a Comment