Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновијеТрансфери

Талентовани Марко Шаренац нови члан јуниора Црвене звезде

Талентовани кошаркаш зрењанинског Петровграда Марко Шаренац, нови је члан млађих селекција (јуниорског тима) КК Црвена звезда мтс.

Марко Шаренац је рођен у Зрењанину 05.07.2004. године. Прве кошаркашке кораке начинио је у родном граду, где је до преласка у Црвену звезду играо за КК Петровград из Зрењанина.

Висок 207 центиметара и игра на позицији крила и крилног центра. Шаренац је, осим добрим играма у свом претходном клубу и кандидатуром за национални тим, привукао пажњу јавности и као један од најбољих играча на новогодишњем турниру у Барселони 2020. године.

Марко Шаренац је својим доласком ојачао јуниорску селекцију црвено-белих за коју ће наступати у предстојећој сезони:

Ово је велики корак за мене и моја велика жеља од када сам почео да се бавим кошарком. Цела моја породица је звездашка, и ја сам одрастао и васпитан сам као навијач Црвене звезде. Сада, када сам ту у клубу за који навијам, морам да радим, желим да напредујем и да допринесем колико год могу резултатима свог тима. Сваки тренинг и утакмица биће нова прилика за мене да напредујем као кошаркаш и да учим на месту где ће имати оптималне услове, а Црвена звезда ми то у овом тренутку пружа – рекао је приликом потписивања уговора у просторијама клуба талентовани Марко Шаренац.

КК Црвена звезда мтс

The post Талентовани Марко Шаренац нови члан јуниора Црвене звезде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment