Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеПрипреме

Провере црвено-белих у припремном периоду

Кошаркаши Црвене звезде од понедељка са новајлијама Николом Ивановићем и Остином Холинсом тренирају у хали “Пионир” два пута дневно и током ове недеље наставиће у истом ритму да се припремају за нову сезону.

Црвено бели припреме као што је и раније саопштено обавити у Београду, а тренинзи ће се обављати два пута дневно у хали “Александар Николић”.

Осим тренинга познат је и већи број припремних утакмица кроз који ће се тим (коме ће се крајем недеље прикључити и Нејт Волтерс) уигравати за почетак нове сезоне.

За сада је познато име пет противника на мечевима црвено белих, а прву припремну утакмицу наш тим одиграће 31.августа против екипе ФМПа.

Други тест меч заказан је за 02.09. а ривал ће бити прошлосезонски противник у финалу КЛСа екипа Мега Баскета.

Трећа провера планирана је за 07.09.2021. године када ће бити одиграна утакмица са румунском Орадеом.

Већ је познато да ће Црвена звезда бити учесник изузетно јаког турнира у Минхену који је на програму 11-12.09 у “Ауди Дому” у Минхену.

Црвено-бели путују у Немачку 10.септембра а дан касније први ривал на турниру биће екипа Панатинаикоса. Дан касније, екипа Црвене звезде играће (у зависности од исхода меча са грчким тимом) са победником/пораженим из друге утакмице у којој ће се састати Виртус из Болоње и домаћин турнира Бајерн.

Распоред утакмица КК Црвена звезда у припремном периоду:

31.08: Црвена звезда – КК ФМП
02.09: Црвена звезда – КК Мега Баскет
07.09: Црвена звезда – КК Орадеа
11.09: Црвена звезда – Панатинаикос
12.09: Црвена звезда – Виртус/Бајерн Минхен

До почетка нове сезоне која званично почиње утакмицом са КК Сплит у хали “Александар Николић” црвено-бели ће имати још неколико провера о којима ће јавност бити благовремено обавештена.

КК Црвена звезда мтс

Повезане вести

Leave a Comment