Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Чумић близу Црвене звезде, али преговори још нису завршени

Спортски сектор нашег фудбалског клуба увелико ради на јачању екипе пред групну фазу, највероватније УЕФА Лиге Европе. Црвено-белима је остало да у четвртак у Румунији одбране четири гола предности из Београда и да након тога почне припрема за пету узастопну сезону у којој наш клуб наступа у групној фази неког европског такмичења.

Тим поводом руководство нашег клуба жели да ростер појача крилним нападачем грчког Олимпијакоса Николом Чумићем. Некадашњи фудбалер ужичке Слободе, Металца из Горњег Милановца и нишког Радничког, претходну сезону провео је на позајмици у шпанском Спортингу из Хихона није у плановима тренера Педра Мартинска и вољан је да дође на позајмицу у Црвену звезду.

Међутим, тренутно камен спотицања је висина откупа коју би наш клуб требао да плати грчком шампиону наредног лета. Клуб из Пиреја тражи 1.000.000 евра што свакако руководство београдских црвено-белих не жели да плати, па остаје да се види да ли ће до договора ипак доћи. Треба напоменути да су генерални директор нашег клуба Звездан Терзић и власник црвено-белих из Пиреја Евангелис Маринакис у врло добрим односима, па се надамо да ће ипак двојица клупских челника пронаћи заједнички интерес.

Повезане вести

Leave a Comment