Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЗвездаши широм светаКошаркаНајновије

Берон о Холинсу: „Навијачи ће уживати“

Чудни су кошаркашки путеви. После пуне афирмације у Црвеној звезди, Били Берон је прошлог лета отишао у Зенит. Овог врелог августа, из Санкт Петербурга се у Београд преселио, попут Берона бек шутер Остин Холинс. Нема сумње да је приликом трансфера и Берон имао утицај, а Американац се потрудио да црвено-белом делу Србије приближи слику о појачању.

– „Играчки, Холинс је “дуг”, па у одбрани може да брани неколико различитих позиција. Има презицан шут и за бека је изузетно добар у скоку. Сигуран сам у то да ће навијачи уживати у његовом атлетицизму, закуцавањима, као и енергији коју доноси на свакој утакмици“, рекао је Берон за „Спорт клуб“.

Амерички кошаркаш додаје и да је досадашњем саиграчу дао инструкције за долазак у Београд.

– „Остин је изванредан момак, одличан саиграч. Разговарали смо неколико пута о мом искуству у Звезди. Само сам му објаснио какав је Београд и колико утакмице умеју да буду луде“, рекао је Били Берон.

Холинс има 29 година и прошле сезоне је у Евролиги просечно бележио 10.4 поена, 2.1 скок и 1.5 асистенција.

Црвена звезда је овог лета довела Николу Калинића, Николу Ивановића, Ерона Вајта, Нејта Волтерса и Луку Митровића. Појачањима ту није крај, јер је црвено-белима преко потребан центар. После неуспелих преговора са Лендијем Нноком, који је отишао у Басконију, у први план је искочио Грег Монро, играч са којим је тренер Дејан Радоњић сарађивао у Бајерну.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/beron-o-zvezdinom-pojacanju-ima-dobar-sut-skace-zakucava-303049/

Повезане вести

Leave a Comment