Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДруги пишуЕвропска такмичењаНајновије

ВК Црвена звезда у квалификацијама за ЛЕН Лигу шампиона

Добре вести стигле су из LEN-a, који је крагујевачком Радничком доделио wild card за играње Лиге шампиона. Самим тим треба видети шта то значи за Звезду?

Према пропозицијама, Звезда као трећепласирани клуб нашег првенства може играти квалификације за Еврокуп. Међутим, у случају добијања wild card-a једног клуба из Србије, трећепласирани тим стиче право играња у другој фази квалификација за ЛЕН Лигу шампиона!

Друга фаза квалификација за Лигу шампиона се игра у формату турнира у једном граду, где свако игра против сваког по једном, а прва два клуба из сваке групе иду у треће коло квалификација за Лигу шампиона. Друга фаза би требало да се игра од 8. до 10. октобра, мада је могуће да се датуми промене.

Трећа (последња) фаза квалификација за Лигу шампиона се игра у виду двомеча – први меч би се играо 16. октобра, а реванш 20. октобра. У случају да Звезда буде елиминисана у тој фази квалификација за елитно такмичење, наставиће такмичење у четвртфиналу ЛЕН Еврокупа, које би се играло 27. октобра и 10. новембра.

(извор/foto: czbg.net)
https://www.czbg.net/2021/08/14/vk-ipak-u-kvalifikacijama-za-ligu-sampiona-2021-22/

Повезане вести

8 comments

Loki авг 19, 2021 at 11:16

Vaterpolo… o čemu pričamo? Država, i na ovim stranicama omiljeni i dragi Vučić, odlucili su da ugase VK Crvena Zvezda. Izfinansirani su SVI srpski klubovi (novi centar je Zrenjanin), osim Zvezde i Taša! Groblju su oprošteni dugovi za poslednjih 8 godina, a grad doneo odluku da narednih 50 godina VK Partizan besplatno koristi(za sve kategorije) bazen na Banjici. Dobro ste pročitali: narednih 50 godina groblhe neće dati nijedan dinar za struju, vodu, takse od pionira do seniora!!!! Bravo za velike zvezdase: Vesića(nedavno osnovao zajedno sa limarom Ostojom osiguravajuće društvo „Globos“ koje ce finansirati KK groblje pored onih 12 miliona koje im dade vlasnik ove države AV) i Vučića! !! Napustilo nas 6 igraca, iz juniorskih pogona 14 klinaca otislo u Partizan i Novi Beograd. Od 8 reprezentativaca koji su se vratili u srpski vaterpolo NIjEDAN nije fošao u Zvezdu. Nemamo žutu banku, nemamo igrače, bazen!!! Jelinić se uvalio u fotelju predsednika VSS, zaboravio na Zvezdu, zajedno sa Savićem se ljubi u usta da Vučićem, a crveno- belom vaterpolo klubu se smeši poslednhe mesto i raspad!!! Srećom su Vučić, Vesić, te Jelenić i Savić veliki zvezdaši…šta li bi tek bilo da nisu… HA, HA… Da nije žalosno, bilo bi smešno!!! Admine, pozabavi se malo našim Vaterpolo klubom, napiši o kriminalnom statusu koji imamo u vatrrpolo, zlatnom olimpijskom sportu. A ne da se na Zvezdinim instagram profilima divimo Mandiću i Jakšiću(grobarima koji su VK Crvena Zvezda zvali „Ciganija“), a naš kkub, naša Zvezda se raspada!!!

Reply
Vladimir авг 19, 2021 at 11:51

На овом порталу се избегава тема политике и нико овде не изражава политичка становишта и не пропагира се нити једна политичка опција.

Reply
Loki авг 19, 2021 at 12:35

O kakvom politickoj opciji pričamo??? Pisao sam o stanju i statusu VK Crvena Zvezda. O činjenici da je VK Partizanu dato da 50 godina koristi besplatno državni objekat. A dala mu država i oni koji su na vlasti. Nisam im ja dao, ili sajt MCZ. Kakve političke opcije, kakvi bakrači!!! Jedan crveno-beli klub se raspada, a „baba se češlja“ pričama: ne bi o politički opcijama. Ne mogu da verujem šta čitam! Daj da me neko probudi i da sve ovo bude ružan san. Kako država svih nas, daje besplatno naš(gradsko-državni) bazen jednima, a drugima(takođe srpskom klubu, iz Srbije, iz Beograda, a ne iz Kandahara, iz Avganistana) ništa! Admine to se zove sportski aparthejd, sramota, skandal, kriminal!!! A bavljenje politikom je nesto sasvim drugo.

Reply
Gogi авг 20, 2021 at 08:17

Slazem se druze sve si objasnio…Njihov VK objavio da ima preko 7 miliona duga i sada odjednom napravise drim-tim i dodelise im bazen na 50 godina a do juce je bila prica neka sami snose odgovornost sto su napravili te dugove jer su imali podrsku drzave i nije drzava kriva sto su nesposobni ljudi u VK Partizan napravili toliki dug…Nece drzava nikome da daje vise dzaba bazen, struju itd. i sad odjednom renesansa i to ne samo u vaterpolu nego i u kosarci isto imali do juce preko 7 miliona duga i odjednom i tu drim-tim i avioni kamioni a pojacavaju se i u rukometu, odbojci muskoj i zenskoj, u fudbalu kukaju i kmece kako nisu doveli nikoga a doveli Gomesa, Pantica, Sanicanina, Zivkovica, Lukaca to je 5 igraca i sada najavljuju jos 3-4 do kraja ovog prelaznog roka i na Zimu…Prozivaju Zvezdu nesto kao imamo mnogo igraca a oni imaju 43 fudbalera na platnom spisku nije tesko proveriti i planiraju jos neke da dovode a Evropu nisu igrali prosle sezone, bez titule 4 godine i u dugovima od preko 30 miliona…Prica se da mozda pokrecu opet i Hokejasku sekciju, napravili ekipu u boksu itd. pa odakle sve ovo rodjaci? A satro kukaju drzava im maceha unistava ih, Zvezda je drzavno mezimce i ulaze se u nju, spinovanja teska…Ne bi me zacudilo da sada opet vaskrsnu i u zenskom vaterpolu i kosarci, tenisu…To su veciti spineri i muljatori…

Reply
Aleksandar 89 авг 25, 2021 at 21:58

Gogi sve si odlicno napisao.

Gogi авг 27, 2021 at 20:26

Evo samo se potvrdjuje ovo o cemu sam pisao, prica se da je kompletan zenski vaterpolo tim Palilule presao u obnovljeni ZVK Partizan ovo postaje smesno koliko je jadno i providno sta rade a koliko do juce su se pozivali na jednak tretman, fer plej takmicenja itd. Ne bi me cudilo sada da smrditizanima osnuju i klubove u bocanju, pikadu, pecanju, boulingu i cuvenom hrkljusu…Mnogo su jadni…

Aleksandar 89 авг 25, 2021 at 21:56

Loki sve si u pravu Crvena Zvezda nikad nije dobila mnogo od Drzave Partizan jeste cak i devedetih kad su bile krize dobili su zemunelo od Drzave + Titule evo sad kukaju kako je Crvena Zvezda Drzavni Projekat u svemu za fudbal za kosarku za vaterpolo kazu sve vam pomazu Aleksandar Vucic i Sns a ovamo se tom istom Aleksandru Vucicu zahvaljuju za Zeljka Obradovica i za pojacanja koja su dobili ko je Drzavni Projekat a ko nije proceni sam pametnom dosta.

Reply
Aleksandar 89 авг 26, 2021 at 01:20

Vladimire da te pitam kao aurora ovog teksta sta je sa onim mojim komentarom koji sam napisao Lokiju da li je proso ili nije? Vidim da i dalje stoji ono isto.

Reply

Leave a Comment