Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Одличан старт омладинаца

Талентовани омладинци и кадети Црвене звезде су у викенду за нама започели своје шампионате. Црвено-бели јуниори су забележили победу на старту, док су наши кадети доживели пораз у првом колу.

Омладинци Црвене звезде су салвадали Чукарички у оквиру дерби утакмице првог кола националног првенства. Шеф стручног штаба наших бисера Марко Неђић је за ову утакмицу „вратио“ првотимце Николу Станковића и Марка Лазетића који су одиграли сјајну партију. Иако су гости први дошли до предности голом са беле тачке, наши талентовани јуниори су у наставку меча показали карактер, као и велику жељу за победом, успели да дођу до преокрета и прва три бода у новој сезони. Први гол за наш тим је постигао Стефан Лековић после сјајног центаршута Михајла Милосавића, а коначан резултат је поставио Александар Кахвић у самом финишу утакмице и донео велику радост нашем тиму. Омладинци Графичара су савладали ИМТ на свом терену са 3:0. Фудбалери Милана Стегњајића су одиграли одличну утакмицу и на крају однели рутинску победу, а голове за Графосе су постигли Сава Аврамовски, Матија Глушчевић и Матеја Бојовић.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 1. КОЛА:

1. Графичар, 3 бода, гол разлика 3:0
2. Спартак, 3 бода, гол разлика 4:1
3. Партизан, 3 бода, гол разлика 2:0

——

5. Црвена звезда, 3 бода, гол разлика 2:1

СТРЕЛЦИ: Стефан Лековић (1 гол, Црвена звезда), Александар Кахвић (1 гол, Црвена звезда), Сава Аврамовски (1 гол Графичар).

Кадети Црвене звезде су поражени од екипе Чукаричког на свом терену са 2:5 у оквиру прве рунде домаћег шампионата. Изабраници Слађана Николића су два пута стизали резултатски недостатак, али на крају нису успели да остваре позитиван резултат. Упркос поразу наши бисери су одиграли веома борбену утакмицу, са доста дуела и створених шанси које нажалост фудбалери рођени 2005. године нису успели да искористе. Голове за наш тим на овом сусрету су постигли Лазар Ђурић, који се одлично снашао у казненом простору после ударца из угла, и Матеја Бубањ на асистенцију Јована Шљивића. Кадети Графичара су убедљиво победили ФК Аду са 12:0 у оквиру првог кола лиге. Ученици Владимира Сандуловића су били изузетно расположени на овом сусрету, а голове су постизали Синиша Поповић и Стефан Радујко који су постигли хет трик, Лука Косановић и Радован Ракић су се два пута уписали у стрелце, док су Стефан Видаковић и Матија Бајагић по једном затресли мрежу ривала.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 1. КОЛА:

1. Графичар, 3 бода, гол разлика 12:0
2. Партизан, 3 бода, гол разлика 3:0
3. Слога (П), 3 бода, гол разлика 3:0

——-

13. Црвена звезда, 3 бода, гол разлика 2:5

СТРЕЛЦИ: Синиша Поповић (3 гола, Графичар), Стефан Радујко (3 гола, Графичар), Радован Ракић (2 гола, Графичар), Лука Косановић (2 гола, Графичар), Лазар Ђурић (1 гол, Црвена звезда), Матеја Бубањ (1 гол, Црвена звезда).

Првотимци Графичара су поражени са 3:2 на гостовању Будућности из Добановаца у оквиру другог кола Прве лиге Србије. Изабраници Бошка Ђуровског су играли у подмлађеном саставу, имали резултатску предност од два гола разлике, али нажалост нису успели да извуку позитиван исход на овом сусрету. Голове за наш тим су постигли Илија Бабић и Андрија Радуловић.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 2. КОЛА:

1. Жарково, 6 бодова, гол разлика 6:0
2. Инђија, 6 бодова, гол разлика 5:0
3. Раднички (СМ), 4 бода, гол разлика 5:2

——

12. Графичар, 1 бод, гол разлика 2:3

The post Звездини бисери – Одличан старт омладинаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE авг 16, 2021 at 22:55

KOJI BRE BISERI KOJI BAKRAČI..PA SVAKI KLUB NAPRAVI IGRAČA ZA 10 MIL KAO GLODARI A MI NI ZA 1000DIN..AJ NE SPRDAJTE SE SA NASLOVIMA

Reply
dusan авг 17, 2021 at 10:32

pa sta sad? ispade kao da je bolje imati igraca od 10 miliona evra nego od 1000 dinara? nego jel mi to bildujemo graficar? i koji je tacno odnos izmedju zvezde i drugog kluba koji se zove graficar? jel to fk odstupnica za zlu ne trebalo?

Reply

Leave a Comment