Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаЗвездине легендеКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Џајић: „Звезда је велика и има снагу да одговори сваком изазову“

Почасни председник ФК Црвене звезде и легенда клуба Драган Џајић позвао је навијаче Звезде да подрже тим против Клужа. Звезда након елиминације од молдавског Шефира, игра против румунског Клужа први меч плеј-офа за пласман у групну фазу Лиге Европе. Легендарни ас Црвене звезде Драган Џајић огласио се уочи окршаја са шампионом Румуније.

– „Црвеној звезди је у овом тренутку највише потребна подршка звездаша. Знамо како је то било против Шерифа, клуб се поводом тога огласио, међутим, врло је важно сада подржати екипу и верујем да ће звездаши то препознати“, поручио је почасни председник ФК Црвена звезда Драган Џајић.

– „Ово по много чему подсећа на период из 2004. године када сам био у клубу и када су се неке одлуке доносиле нагло, подстакнуте разним нефудбалским притисцима, па смо касније годинама испаштали и сви знамо колико нам је требало да се вратимо на стазе успеха“, рекао је Џајић.

Џајић сматра да нема потребе за незадовљством.

– „Дешава се некада и да се испада од слабијих, као и да смо побеђивали јаче од себе, то сам и као играч и као директор и сам искусио. Међутим, Звезда је велика и има снагу и квалитет да одговори сваком изазову.“

Џајић је позвао звездаше да дођу на стадион против Клужа и максимално подрже екипу.

– „Сви у клубу вредно и добро раде, сетите се претходних сезона и свих резултата и успеха. Па ми смо ове године освојили дуплу круну и играли пролеће у Европи. Нема разлога да све те резултате не поновимо и ове године. Не желим да се због једног пораза у мојој Звезди изазивају потреси. Тако се не ради у великом и озбиљном клубу. Поучени искуством о ком сам говорио, не смемо да срљамо у грешке и зато сада молим за стрпљење и подршку“, поручио је Џајић.

(извор: sportskacentrala.com)

Повезане вести

Leave a Comment