Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Седмица Шерифа пред долазак Звезде

Реванш меч 3. кола квалификација за УЕФА Лигу шампиона је све ближи. У уторак 10. августа са почетком од 19 часова у Тираспољу састаће се молдавски шампион Шериф и наша Црвена звезда, а остварених 1:1 у Београду даје шансе обема екипама, мада ће екипа Шерифа у предстојећем сусрету имати предност домаћег терена.

И док се одбројавају дани до сусрета одлуке, обе екипе су имале обавезе у домаћем шампионату. Црвена звезда је у петак уз доста муке остварила тријумф у оквиру 4. кола Супер лиге Србије над крушевачким Напретком резултатом 1:0, а шампион Молдавије је у 5. колу молдавског шампионата декласирао градског ривала екипу Динамо-Ауто резултатом 7:1.

Већ након нешто више од 30 минута игре Шериф је головима Арболеде, Дага и Енрикеа водио са убедљивих 3:0. У других 45 минута игре домаћин је до четвртог гола стигао у 62. минуту преко Јансена, а пети погодак дело је Тила деветминута касније. Мрежа Динамо-Аута још два пута се тресла у зауставном времену, а голове су постигли Бизјак и поново Јансен. Једини погодак за госте постигао је Октавијан Булат у 73. минуту.

И овога пута Шериф је играо у измењеном саставу. Само три играча која су наступила у Београду започела су првенствени сусрет.

Остаје нам да сачекамо уторак, али свакако оваква ефикасност ривала мора забринути посебно када је већ свима јасно да екипа тренера Дејана Станковића тешко долази до погодака на почетку нове сезоне.

Повезане вести

2 comments

Delije Sever Ns авг 8, 2021 at 19:02

Samo neko da mi pojasni ovu stvar:Doveli Dionija i kažu nije to to.Sad traže drugog špica.Ohi dolazi u januaru.Dečko danas za Molde dade 2 gola za poluvreme a do sad 20golova!Znači imaćemo Dionija,tog nekog bože moj novog špica,Ohija,Pavkova,Krstovića i Lazetića…braćo to je 6 špiceva a mi sa jednim igramo.Kad će oni svi dobiti minutažu!Da nije smešno bilo bi tužno!Od odlazka Robija mi igramo sa jednim špicem ili nekad ni sa jednim!A naša Zvezda jebila prepoznativa po ofanzivi dal bila surdulica,čačak ili bajern za dva špica pa u boj svi!A sad na našu Maru dođe Imt,Voždovac,proleter a mi kao pičkice sa jednim špicem.Kad će oni svi dobiti šansu ako igramo stalno sa jednim napadačem.Mi sad tražimo špica na kraju kvalifikacija i na zimu ga dovodimo kad skoro sve bude rešeno u evropi.Bože me sačuvaj.

Reply
MILOS RANKOVIC авг 8, 2021 at 15:34

MORA DA SU POBEDILI OPASNU EKIPU NEKU,NJIHOVA LIGA JE MNOGO JAKA,SRPSKA LIGA BEOGRAD JE JACA OD NJIHOVE,NEGO TRENERU VELIKI NEMA SPICEVA KAZES KAD ODJEDNOM ARIS POTPISAO ITURBEA KOJI JE IGRACINA ZA DIONIJA,JEL MOGUCE DA NISI MOGAO DA DOVEDES TAKVOG IGRACA KOJI JE IGRAO U ROMI,VERONI SERIJA A,SAD BIO U MEKSIKU,NEMOGUCE DA ARIS IMA VISE PARA OD NAS,NESTO TU NIJE U REDU,DOVODE SE NEKI IGRACI ZA KOJE NISMO NIKAD CULI,OVOG DIONIJA CE NEKO SKUPO PLATITI

Reply

Leave a Comment