Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Борјан испунио жељу малишанима

Током недавног реванш сусрета 2. кола квалификација за УЕФА Лигу шампиона између Црвене звезде и казахстанског Каирата из Алматија (5:0) на трибинама су услед казне дисциплинске комисије УЕФА, били присутни само малишани до 14 година. Деца из целог региона направила су фантастичну атмосферу и навијањем свих 90 минута дали додатни импулс нашим фудбалерима који су се деци одужили убедљивом победом.

Међутим, међу више од 20.000 деце и у директном телевизијском преносу пажњу јавности привукла су двојица малишана који су држали руком исписани транспарент на којем је писало „Борјане молим те дај ми дрес“. Исти малишани, са истим транспарентом присуствовали су у првенственом сусрету против крушевачког Напретка (1:0) и очекивано капитен наше екипе је двојици дечака изашао у сусрет. Након меча испред свлачионице Борјан је дочекао младе навијаче Црвене звезде, сликао се са њима и транспарентом и наравно поклонио им дрес који су толико желели.

Добро је познато колики је човек Милан Борјан и овакав гест је са његове стране био сасвим очекиван, али морамо и овом приликом само да кажемо: „Свака част капитену“.

Повезане вести

Leave a Comment