Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаПрипреме

И одбојкаши у погону

Црвено-бели одбојкаши започели су припреме за сезону 2021/22. Игор Жакић је извршио прозивку и одрадио први тренинг у улози тренера Црвене звезде.

Жакићу су се одазвали сви играчи који ће чинити тим Црвене звезде у наредној сезони. Нови капитен, средњи блокер Чедомир Станковић, затим најновије појачање које ће чинити тандем са Станковићем у блоку – Бењамин Даца и трећи блокер Стефан Фет, примачи Александар Андоновић, Лука Тадић, Данило Илић и Андреј Ристић, коректори Никола Мељанац и Душан Николић, техничари Милош Арсеноски и Милош Поповић и либера Предраг Јевтић и Марко Миленковић.

Игор Жакић ће дебитовати на клупи Црвене звезде почетком октобра када почиње нова сезона, до које нас дели девет недеља рада.

Драго ми је да видим ове момке, драго ми је да видим да су у доброј форми дочекали почетак припрема, да се нико није запустио. Такође, драго ми је да су се сви играчи одазвали и да ћемо од самог почетка имати ростер на који рачунамо ове сезоне. Чека нас напоран рад, што је и нормално када су припреме у питању. Имамо девет недеља, мислим да је то довољно времена да се припремимо до самог почетка сезоне и да пробамо да извучемо из ових момака максимум. Амбиције јесу велике, дефинитивно, циљ је да вратимо Звезду тамо где јој и јесте место, то је врх табеле и да пробамо да “нападнемо” све што нам се пружа. Нова је екипа, и ја сам нов у Звездиној причи, трудићемо се да наметнемо свој начин рада, да играчи прихвате што је пре могуће. И понављам, да извучемо максимум из момака и онога што они могу да дају, а ја мислим да могу много.

Асистент Игора Жакића биће Рашко Јовановић, бивши одбојкаш Црвене звезде и тренер у млађим селекцијама, који је и протекле сезоне био на истој позицији. Чедомир Станковић и Предраг Јевтић су продужили уговоре, а Милош Арсеноски, Андреј Ристић и Бењамин Даца су нова имена у екипи Игора Жакића. Маракану су напустили коректор Лазар Додић, средњи блокер Марко Синђелић, доскорашњи капитен, техничар Немања Стефановић и примач Вања Еремић.

The post И одбојкаши у погону appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment