Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Крстовић: „Исти приступ и против Шерифа“

Црвена звезда је савладала Спартак са 3:1 у трећем првенственом колу и направила добру увертиру пред сусрет са Шерифом у уторак. Стрелац трећег поготка Никола Крстовић је изнео своје утиске о дуелу са Суботичанима, као и очекивања од меча са молдавским шампионом.

Отворили смо меч одлично раним поготком и све је ишло у нашу корист. Потом смо примили гол из ничега, али смо се одмах прибрали и дали гол до полувремена. У другом делу смо потпуно контролисали утакмицу, имали доста шанси, а нарочито ја лично. Саиграчи су ми све то омогућили, и пред крај сам уписао први погодак у овој сезони. Захвалио бих се нашем „Магику“ Катаију на прелепој асистенцији – рекао је Крстовић.

Млади нападач се осврнуо и на сусрет са Шерифом, истакавши да неће бити проблема ако приступ буде као против Каирата.

Ушао сам у игру са великом жељом да постигнем погодак и добро је да улазим у шансе. Потребно је да више радим реализацију, јер је могла бити боља против Спартака. Лепо је када се постижу голови, али најважнији је учинак екипе. У уторак нас чека важна утакмица у квалификацијама за Лигу шампиона. Даћемо све од себе да изађемо са оваквим приступом, као и оним против Каирата, и да у Београду решимо питање проласка плеј-оф фазу – закључио је Крстовић.

The post Крстовић: Исти приступ и против Шерифа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment