Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Из Белгије стигла понуда за Бабића. Станковић стопирао трансфер

Владао је на „Маракани“ консензус око тога да је Срђан Бабић природна замена за Немању Милуновића, и да као штопер идентичних карактеристика, може да буде од помоћи Дејану Станковићу. Потписан је нови уговор са црвено-белима и током припрема у Аустрији Бабић је био у гро плану. На почетку сезоне добио је шансу да игра у пару са Драговићем, али је после меча са Војводином изгубио је место у стартној постави. Тачније, Радован Панков је био Станковићев избор у двомечу са Каиратом, пре тога и у дуелу са лучанском Младошћу.

Ипак, последње информације са „Маракане“ говоре да Звездин шеф стручног штаба планира да Срђан Бабић има озбиљну улогу у овој сезони. Наиме, на адресу Црвене звезде стигла је трећа понуда за момка из Бањалуке рођеног 1996. године. Истина, не тако издашна као она Брагина, али врло примамљива, узимајући у обзир осеку излазних трансфера Црвене звезде.

Према сазнањима „Mozzartsporta“ Срђан Бабић се нашао на листи жеља белгијске екипе Шарлроа. Предложили су Црвеној звезди да позајме Бабића на годину дана, и да за ту опцију плате 300.000 евра. Такође, Шарлроа је желела да у уговор о трансферу са Црвеном звездом унесе опцију о обавезној куповини у износу од 1.000.000 евра. Вагали су на „Маракани“, али су брзо послали негативан одговор на адресу белгијског клуба.

Пресудио је став тренера Дејана Станковића, који је челницима Црвене звезде рекао да му је штопер Бабићевих карактеристика и квалитета потребан за наставак сезоне.

(извор: mozzartsport.com)

Повезане вести

Leave a Comment