Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Цене карата за Шериф

Црвена звезда ће се у уторак, 3. августа, од 21 час састати са Шерифом у оквиру трећег кола квалификација за Лигу шампиона. После дуго времена публика се вратила на трибине стадиона „Рајко Митић“, а одређене су цене улазница за меч против тима из Молдавије.

Цене карата за 3.коло квалификација за Лигу шампиона су следеће:

Север – 600 динара
Југ – 600 динара
Исток – 1200 динара
Запад – 1500 динара
ВИП Запад – 2500 динара

Цене за ВИП ложе су:
ВИП 1 – 3500 динара
ВИП 2 – 3500 динара
ВИП Галерија – 5000 динара

Куповина карата онлајн путем биће доступна већ данас од 12 часова. У суботу и недељу почеће продаја карата на благајни у термину од 10 до 18 ћасова, док ће у понедељак продаја бити од 10 до 19 часова, а на дан меча ће трајати од 10 часова па све до почетка утакмице. Такође сезонске карте важиће за утакмицу која се игра против молдавског представника.

Црвено-бели су убедљиво елиминисали Каират у оквиру другог кола квалификација за најелитније европско такмичење, а поред одличне игре наших првотимаца целокупан амбијент је обележило 20.000 малишана који су непрестано бодрили наш клуб током читавог меча. Екипа Дејана Станковића полако хвата форму за даљи ток првенства, а сви знамо колико песма и хук са трибина даје велику мотивацију фудбалерима нашег славног тима, а верујемо да ће тако бити и у уторак од 21 час када ће Црвена звезда дочети екипу Шерифа.

The post Цене карата за Шериф appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment