Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеТрансфериФудбал

Иза југа Маракане – Осам нових бисера

Вредно и без престанка раде на ангажовању нових фудбалера челни људи наше Омладинске школе – Драган Младеновић и Никола Јелић, и управо зато у нашу Омладинску школу стигла су осморица бисера.

Кадети Графичара које са тренерске позиције предводи Владимир Сандуловић, добили су појачање у виду везног офанзивног фудбалера Синише Поповића који је пре дреса нашег развојног тима бранио боје Чукаричког. Талентовани шеснаестогодишњак се већ брзо уклопио у систем, као и захтеве игре нашег тима, а то сведочи и чињеница да је већ постигао два гола у убељивој победи наших бисера против екипе Новог Сада у пријатељском сусрету.

Четворица фудбалера рођених 2006. и двојица 2007. године су појачали црвено-белу Омладинску школу. Талентовани крилни нападач Амар Брунчевић је дошао из Новог Пазара и наступаће наредне сезоне за тим Лазара Јаничића који предводи млађе кадете Графичара. Илија Јакшић, Огњен Милошевић, Далибор Лазић, Данило Булатовић и Вук Рогановић су се ставили на располагању Урошу Урошевићу у селекцији млађих кадета Црвене звезде. Јакшић и Рогановић играју на позицији централних бекова. Јакшић је пре Звезде наступао за Јагодину, док је Рогановић наступао за Војводину, а штопер рођен 2007. године није могао да сакрије своје одушевљење доласком у његов вољени клуб.

Велика је промена за разлику од Војводине. Црвена звезда је велики клуб, са богатом историјом и традицијом. Саиграчи су ме сјајно прихватили и имам добру комуникацију са тренером. Припреме су почеле пре две недеље, све делује одлично и надам се најбољем. Тренутно највише радимо на тактици, није толико напорно на тренинзима јер смо добили план и програм пре самог почетка који смо сви испоштовали. Љубав према Звезди имам још од малих ногу, од када сам први пут шутнуо лопту, а тренутно ми је узор Александар Драговић. Циљ ове сезоне нам је развој самог тима, као и титула на крају године – рекао је Рогановић.

Такође, млади стратег Урош Урошевић је добио још једно појачање у дефанзивној линији с обозиром да Данило Булатовић игра на позицији десног бека, а борбени дефанзивац рођен 2007. је пре нашег клуба носио дрес екипе са Бановог Брда. Поред тога у наш клуб за селекцију млађих кадета наступаће офанзивни везни фудбалер Огњен Милошевић који је дошао из Јагодине, а појачање у нападу наш тим је добио у виду талентованог голгетера Далибора Лазића који је пре црвено-белог дреса бранио боје Мачве.

Пресрећан сам због доласка у Црвену звезду, доста ствари је тренутно другачије за мене. У мом претходном клубу сам напорно радио и тежио према већим циљевима, а за сада сам надам се на добром путу. Већ сам ту две недеље, саиграчи су ме одлично прихватили, дружење и атмосфера су такође јако добри. За сада у уводном делу припрема тежили смо тактици, техници. Озбиљно радимо, услови су феноменални и имамо све што је потребно за напредак. Од малих ногу сам желео сам обучем црвено-бели дрес, а сада ми се сан остварио. Надам се да ћемо освојити титулу на крају сезоне – рекао је Лазић.

Лука Обрадовић је појачао селекцију пионира Црвене звезде. Млади талентовани нападач рођен 2007. године је пре нашег клуба бранио боје новосаднске „старе даме“, а од ове сезоне биће на располагању Милораду Вилотићу у новим изазовима у предстојећој сезони.

The post Иза југа Маракане – Осам нових бисера appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јул 29, 2021 at 19:54

KAKVI BISERI KAKVI BAKRAČI..TO NIJE ŠKOLA TO JE PROTEKTORAT..GURAJU SE NA SILU POLUTALENTI..KOGA SMO MI IGRAČA NAPRAVILI KAO GLODARI I PRODALI ZA 10MIL..PA NI JEDNOG I NIKADA NEĆEMO

Reply

Leave a Comment