Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Катаи: „Перфектна утакмица“

Фудбалери Црвене звезде су остварили убедљиву победу савладавши Каират на стадиону „Рајко Митић“ са 5:0 и на тај начин обезбедили пласман у треће коло квалификација за Лигу шампиона. Пресрећан због два поготка био је Александар Катаи.

Мислим да смо одиграли перфекту утакмицу, што се тиче физичке спреме, тактике, као и завршнице. Два поготка ми веома значе, али то је заслуга целе екипе. Почели смо сезону прво са ремијем, па затим је уследио пораз, али се ни у једном тренутку нисмо предавали што смо и показали на вечерашњем мечу, а сигуран сам да ћемо наставити да играмо све боље и боље и бележимо овакве резултате – рекао је Звездин нападач.

Говорила је Звездина „десетка“ о навијању на вечерашњем мечу, као и колико су малишани дали велику подршку нашем тиму у овој великој победи.

Стварно сјајна атмосфера, одлично су навијали и били су нам велики ветар у леђа. Не бих желео да се „Делије“ наљуте, али требало би да деца стално буду на стадиону, јер су заиста били феноменални – закључио је Катаи.

The post Катаи: Перфектна утакмица appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment