Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаПријатељске утакмице

Звездине даме започеле припреме за нову сезону

Одбојкашице Црвене звезде уводним састанком и првим тренингом на Маракани започеле су припреме за нову сезону.

Операција повратка шампионске титуле у Љутице Богдана почела је данас, а пуних два месеца имаће Александар Владисављев и његова екипа да се спреме за велике изазове у походу ка том циљу.

На првој прозивци је било присутно 13 играчица: техничари капитен Мила Ђорђевић и Бојана Дрча, примачи Милица Милуновић и Невена Сајић, средњи блокери Јелена Делић, Исидора Родић, Божица Марковић и Александра Јањић, коректори Тара Таубнер, Ања Ашоња и Марија Младеновић и либера Тијана Милојевић и Кристина Станковић. Оправдано су биле одсутне Ана Живојиновић и Јелена Лазић, које ће се ускоро придружити екипи и започети са радом.

Првом тренеру Александру Владисављеву у новој сезони ће први асистент бити Александар Миловић, статистичар Александар Цветковић, физиотерапеут Душан Павићевић, кондициони тренер Никола Алиомов и тим менаџер Сања Малагурски.

Тренер Александар Владисављев започиње пету сезону на клупи Црвене звезде.

Почели смо са радом за сезону у којој имамо доста велике амбиције и желимо да после дужег периода направимо искорак у резултатском смислу и вратимо Црвену звезду где јој је место. Кренули смо нешто раније, желимо да будемо корак испред, да се добро спремимо за предстојеће изазове. Девојке су имале 30 дана слободно, али су имале и активан одмор и програм по којем су радиле током паузе. Имамо нових играчица и биће потребно време да се уиграмо, уђемо у ритам. Након базичног дела и рада на физичкој припреми ускоро ће започети и период припрема који играчице и највише воле, а то је уигравање тима. Имамо добре услове, а нас очекује велики рад.

Екипу су у односу на протеклу сезону напустиле техничар Јована Симић и средњи блокер Јана Јовановић (Раднички Београд), средњи блокер Сара Вучићевић и техничар Тијана Врцељ (Уб) и либеро Катарина Вукомановић (Партизан), док ће примач Тијана Цветковић и либеро Ања Кујунџић наредну сезону провести на позајмици у Радничком са Црвеног крста.

The post Звездине даме започеле припреме за нову сезону appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment