Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Каират ослабљен стигао у Београд

Два дана уочи реванша Каират је стигао у Београд. Казахстанци су жестоко ослабљени, тренер Кирилл Кекер не може да рачуна на четири играча. То би требало да олакша посао црвено-белима, који су у првом мечу изгубили с 2:1.

Црвена звезда је кратким боравком у Алматију покушала да преброди промену зоне и временску разлику, а ривал се одлучио за други план. У понедељак пре подне експедиција шампиона Казахстана је стигла у српску престоницу и сместила се у хотел. Према плану у уторак следи тренинг на стадиону “Рајко Митић”.

Гости су одлучили да се кући врате после утакмице, а тренер Кекер има силне проблеме са ростером. Под упитником због повреде ложе из првог мећа је наступ Небојше Косовића, бивсег играча Партизана. Питање је да ли ће да се опорави, али зна се да стратег Кирата неће моћи да рачуна на Макија Бањака (штопер), Хозеа Кантеа (нападач), Стаса Покатилова (голман) и Ајбола Албикина (дефанзивни везиста). Ова четири играча су позитивни на коронавирус!

Подсетимо, управо су Канте и Бањак били стрелци за Каират у првом мечу са црвено-белима. Огромни хендикеп биће и изостанак стандардног голмана Покатилова. Мораће, вероватно, Кекер да мења и формацију, питање да ли ће уопште да игра са класичним нападачем, а Звезда би требало да искористи изостанак првог чувара мреже…

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/stigli-u-beograd-kairat-zestoko-oslabljen-bez-cetvorice-igraca-protiv-zvezde-297289/?fbclid=IwAR355cRiyufKMEyPLfXpKBPSjpGQ07rJBVXBnFWw7HEcsjteeJNRjbnA0dg

Повезане вести

Leave a Comment