Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Кешељ: „Амбиције Звезде су највише“

Некадашњи кошаркаш Црвене звезде и члан националне селекције наше земље Марко Кешељ 2019. године окончао је играчку каријеру и данас је члан председништва КК Црвена звезда мтс.

У овом летњем периоду када се све реномиране екипе баве склапањем ростера за нове изазове, Кешељ је гостовао у емисији „Као некада“ на ТВ Арена спорт. Међу многобројиним темама једна се односила и на наш клуб, тј. на очекивања у предстојећој сезони у којој црвено-беле очекују велика искушења. Кешељ је тим поводом изјавио:

– „Амбиције Звезде су највише. Прошла година је била изазовна, сезона се завршила и више него успешно, са три освојена трофеја. Надам се да ће и ове бити исто тако, уз помак и коју победу више у Евролиги.“

Подсетићемо само да је у пребогатој играчкој каријери Марко Кешељ поред Србије наступао у још шест земаља. Играчку каријеру започео је у београдској Авали Ади, а поред Црвене звезде за коју је наступао у два наврата (2008.-2010. и 2017.-2019.) носио је и дрес шпанских клубова Ђирона и Валенсија, немачки Келн 99ерс, грчке клубове Олимпијакос и Лавриофранцуски Ле Ман и АСВЕЛ Вилербан, белгијски Остенде, а у сезони 2014/15 носио је и дрес екипе Мега Лекса.

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE јул 26, 2021 at 19:23

AJ NE KAKI..STO SMO OSVOJILI OSVOJILI SAD NAM SLEDI PONIZENJE OD GLODARA..PA ONI SADA IMAJU PETORKU DA SVAKOG BIJU SA +50..

Reply
dusan јул 26, 2021 at 22:48

koju im je NEKO poklonio od narodnih para. realno, ovakvo prosipanje covic nikada nije imao. mi smo bili u prilici da igramo F4 u beogradu, ali niko nije odvrnuo slavinu kao sto je to uradio za odvratne franjevce. Mislite o tome.

Reply

Leave a Comment