Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеПрипремеФудбал

Иза југа Маракане – Пионири и млађи кадети у ниском старту

Млађе категорије Црвене звезде се увелико спремају за почетак нове сезоне, а први тренинг одрадиле су селекције млађих кадета и пионира које у ову такмичарску годину улазе са новим тренерима.

На првом тренингу наших млађих кадета, нови шеф стручног штаба Никола Ђуровић је на располагању имао следеће фудбалере, то су: Вук Драшкић, Стефан Максимовић, Вук Рогановић, Илија Јакшић, Виктор Стојановић, Вељко Милосављевић, Урош Илић, Вељко Симовић, Андреј Младеновић, Андреј Петровић, Андрија Максимовић, Михајло Катанић, Огњен Милошевић, Данило Булатовић, Душан Жагар, Огњен Мишић, Далибор Лазић и Даворин Тошић. Као што се може видети, екипа је састављена од фудбалера рођених 2006. и 2007. године, а искорак се очекује од играча какви су Петровић, Катанић, Максимовић, Стојановић и други.

Стартовали су и пионири предвођени Милорадом Вилотићем, а на прозивци су били: Филип Достанић, Павле Бекоња, Адем Авдић, Страхиња Бобовац, Ђорђе Цветковић, Игор Бубања, Огњен Вулићевић, Ђорђе Вранић, Вељко Журић, Петар Манојловић, Душан Макевић, Младен Грујић, Константин Пантић, Лука Зарић, Алекса Василић, Урош Ђорђевић, Петар Поповић, Василије Костов, Страхиња Стојковић и Лука Обрадовић. Екипа сачињена од фудбалера рођених 2007. године који су физички слабији, као и од оних годинну дана млађих, па су сви љубитељи јуниорског фудбала нестрпљиви да виде на делу Авдића, Пантића, Василића, Костова и остале.

The post Иза југа Маракане – Пионири и млађи кадети у ниском старту appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment