Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Склапа се шампионски мозаик. Још један повратак на Мали Калемегдан

Након повратка Луке Митровића и Николе Калинића, још један некадашњи кошаркаш Црвене звезде враћа се у клуб са Малог Калемегдана. Како преноси портал „sportske.net“ црвено-бели дрес поново ће понети репрезентативац Србије Стефан Јовић.

Како се сазнаје Јовић ће са нашим клубом потписати уговор на 1+1 сезону и поново ће сарађивати са тренером Дејаном Радоњићем са којим је и у првом мандату на Малом Калемегдану имао више него успешну сарадњу.

Стефан Јовић је рођен у Нишу 3. новембра 1990. године. Играчки је проходао у екипи Ергонома из родног града, а затим се сели у Краљево где је од 2010. до 2012. носио дрес Слоге. Пре доласка на Мали Калемегдан две године је наступао за крагујевачки Раднички, а након успешног трогодишњег боравка у нашем клубу носио је дрес минхенског Бајерна и руског Химкија.

У дресу Црвене звезде Јовић је освојио три прстена регионалне АБА лиге, исто толико пехара намењених националном шампиону Србије и два трофеја Купа Радивоја Кораћа. У сезони 2015/16 проглашен је за МВП-ја финалне серије регионалног такмичења.

Ускоро се очекује и да ће наш клуб озваничити повратак Стефана Јовића на Мали Калемегдан.

Повезане вести

Leave a Comment