Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Списак лиценцираних играча за двомеч са Каиратом

Двомеч са казахстанским Каиратом све је ближи. Сходно томе Црвена звезда је послала списак играча на које ће тренер Дејан Станковић рачунати у предстојећем двомечу.

Иако последњих дана траје велика полемика о статусу Милоша Дегенека у нашој екипи, аустралијски репрезентативац се нашао на листи лиценцираних фудбалера, али на њој није било места за Алексу Вукановића, на кога тренер Дејан Станковић очигледно више не рачуна, али је велико изненађење да на њој нема ни Петра Станића младог фудбалера који је недавно стигао на стадион „Рајко Митић“, а који је одушевио св у клубу.

– Списак лиценцираних фудбалера за 2. коло квалификација УЕФА Лиге шампиона:
Голмани: Милан Борјан, Зоран Поповић и Милош Гордић.
Одбрана: Марко Гобељић, Срђан Бабић, Милан Родић, Милан Гајић, Радован Панков, Милош Дегенек, Страхиња Ераковић, Александар Драговић.
Везни ред: Гелор Канга, Мирко Иванић, Његош Петровић, Вељко Николић, Жељко Гаврић, Секу Саного, Александар Катаи, Славољуб Срнић, Аксел Бакајоко, Никола Станковић, Филипо Фалко, Ненад Крстичић.
Напад: Милан Павков, Ел Фарду Бен, Никола Крстовић, Луис Диони.

Повезане вести

6 comments

Bosko Stefanovic - Boki јул 19, 2021 at 00:01

Tako je krvavi ! Tako se navija! Tako treba! Idemo u ligu sampiona! Igrace koje imamo, imamo,nasi su! svi su bili dobri proslih cetiri prvenstva pa bice opet!

Reply
MILOS RANKOVIC јул 18, 2021 at 20:40

KRVAVI ISKUSAN SI COVEK,SAMO POLAKO,IMA TU IGRACA KOJI NISU ZA ZVEZDU,SVE CE TO DOCI NA SVOJE,NOGE SU JOS TESKE OD PRIPREMA,VOJVODINA SE BRANILA I SA EKONOMOM,ZATO NAM I JESTE OVAKAV FUDBAL,JA SAM UBEDJEN DA U SREDU DOBIJAMO SA DVA RAZLIKE

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 18, 2021 at 23:53

ma sve se ja brate slažem,samo znam sebe kad sam nervozan onda to nesto baš ne štima..a sta ćemo onda da radimo kad se svaki naš protivnik osim glodara brani pa još na njohovim manjim terenima znači da će svaka tekma biti isto mučenje..gledao sam glodare za 20min spakovali 4 komada, da nije bila velika kiša dali bi im 10..kako njima noge nisu teške..ali opet ti kazem da se jako plašim,u slucaju ispadanja od kairata nema ni titule i mi smo u minusu oko 100 mil € i to je ambis iz koga se nećemo nikada vratiti

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 18, 2021 at 19:16

ŽALOSNO DA SU JOŠ NA SPISKU NIKOLIĆ,GAVRIĆ,PETROVIĆ,SRNIĆ,GOBELJIĆ,BABIĆ A NEMA STANIĆA

Reply
MILOS RANKOVIC јул 18, 2021 at 18:57

AJMO PUSTIMO VOJVODINU I U SREDU DA ODIGRAMO KAKO UMEMO I MOZEMO,IDEMO DALJE

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 18, 2021 at 19:14

SLAZEM SE MILOŠE,IMAMO I DOBAR ZREB ZA TREĆE KOLO..SAMO DA SE UOZBILJE IGRAČI I SHVATE DA IMAMO NIKAD LAKŠI PROLAZ DO PLEY OFA ZA LŠ I RAZVALIMO KAIRAT

Reply

Leave a Comment