Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездаши широм светаКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Репрезентативац Словачке каријеру наставља у Овиједу

Црвена звезда га је купила пре две и по сезоне за 750.000 евра, али није све ишло по планираном. Пола године по доласку у Звезду, Ерик Јирка је прослеђен на позајмицу у Раднички из Ниша, али се после шест месеци вратио на стадион „Рајко Митић“. Потом је полусезону провео на позајмици у пољском Горњику да би прошлог лета отишао на нову позајмицу. У табор шпанског друголигаша Миранедеса. Тамо је играо прилично добро и на 32 меча постигао пет голова. Обезбедио је место и у репрезентацији Словачке на минулом Европском првенство, али ни то није било довољно за другу шансу на нашем највећем стадиону.

Током јучерашњег дана двадесеттрогодишњи Словак постао је члан Реал Овиједа екипе која се такмичи у шпанској „Сегунди“.

Наш портал је имао ту част да током данашњег дана поразговара са брзоногим Словаком који нам је потврдио да ће наредне сезоне носити дрес „Карбајонеса“, али је исто тако по ко зна који пут истакао да му је жао што није добио прилику да у црвено-белом дресу покаже и прикаже сав свој квалитет. Међутим, није пропустио прилику да поздрави све посетиоце нашег портала и пожели Црвеној звезди пуно среће у новој сезони.

Повезане вести

4 comments

Distefan јул 19, 2021 at 00:16

U mirandesu je u jesenjem delu bio najbolji igrac..interesovao se viljareal.a onda je ne želevši da promeni menadzera na „savet“ trenera(pouzdani izvor) prolecni deo vise bio na klupi..(trener doveo 2 igraca na njegovu poziciju)..

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 18, 2021 at 21:00

ZA POJEDINCE JE BAR IMAO BRZINU I SNAGU

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 18, 2021 at 20:56

SVAKAKO JE ZA GAJIĆA,RODIĆA,GOBELJIĆA,ERAKOVIĆA BEKENBAUER

Reply
Delije Sever Ns јул 18, 2021 at 16:05

Dovesti ga za 750hiljada e i nedati mu šansu to samo ima kod nas.Imao bi šansu i na krilu i na beku samo da su imali sluha za njega!

Reply

Leave a Comment