Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездаши широм светаНајновијеТрансфериФудбал

Фалћинели на мети Пипа Инзагија

Колико год то неки можда желели у овом моменту да негирају, фудбалери Црвене звезде су на старту нове 2021/22 сезоне одиграли катастрофалну утакмицу. И поред чињенице да су црвено-бели имали неколицину прилика којима су могли и до врха да напуне мрежу голмана новосадских црвено-белих, оно што упада у очи је индолентна игра у фази напада тако да су прилике одлазиле у неповрат. Посебну ставку целокупног сусрета представља игра младог нападача Николе Крстовића за кога се сви питају због чега је не само играо 75 минута, већ чиме је то заслужио да буде вођа напада Црвене звезде на првенственој премијери.

И док звездашка јавност данас покушава да пронађе одговоре на наведена питања, гледајући са стрепњом на наредну недељу и први сусрет 2. кола квалификација за Лигу шампиона против Каирата у Алматију, један бивши нападач нашег клуба могао би каријеру да настави у екипи коју са клупе води истинска легенда овог спорта.

Наиме, Дијего Фалћинели се недавно и дефинитивно опростио од дреса Црвене звезде, вратио се у Болоњу, али је извесно да се неће дуго задржати у екипи Синише Михајловића. Интересовање за Фалћинелија постоји са више страна, а највише се распитује легендарни Филипо Инзаги. Он је преузео екипу Бреше са којом жели да уђе у „Серију А“, а како преносе локални медији преговори су још у почетној фази.

Фалћинели би у случају трансфера опет заиграо у Серији Б у којој је већ наступао као играч Сасуола, Јуве Стабије, Виртуса и Перуђе.

Повезане вести

2 comments

dusan јул 17, 2021 at 23:10

sramota je sta se radi pavkovu, ikoni kluba. prednost su dobijali tomane, falcineli, sada i ovaj netalentovani crnogorac. inace tim nam je slab i ova godina bice cupava.

Reply
Aleksandar 89 јул 18, 2021 at 00:23

Dusane bicemo Prvaci ne brini

Reply

Leave a Comment