Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАнализеДомаћи шампионатМоја Црвена звездаНајновијеФудбал

Оцене форумаша (Звезда – Војводина): У сезону нову креће с оценама Бечлија

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ВОЈВОДИНА

(оцене играча)

Нова сезона, а старе навике. Како наших играча на терену, тако и нас са портала и форума, па смо одлучили да наставимо тренд оцењивања фудбалера Црвене звезде након сваке одигране утакмице. Звезда је сезону отворила нулом и ако је показала велику жељу решење за Вошин бункер нису пронашли, а како је то видео један од најстаријих администратора МЦЗ форума, уједно и новинар нашег и вашег портала, dragan_wien, имаћете прилику да прочитате у наредним редовима:

МИЛАН БОРЈАН – 6

Капитен није био претерано заузет, имао је у неколико наврата успешне интервенције, а код једног шута је исказао несигурност и створио одбрани непријатну ситуацију.

МИЛАН ГАЈИЋ – 5

Јако лоша утакмица нашег десног бека, офанзивно је био константан али без учинка, није погодио ниједан центаршут. Стиче се утисак да вечерас није дошао на утакмицу и оправдано је замењен на полувремену.

СРЂАН БАБИЋ – 6

Повратник у Звездине редове одиграо је коректну утакмицу, превасходно што је противник офанзивно био незаинтересован, у пар ситуација је показао несигурност и стиче се утисак да ће му требати још времена да адекватно замени Милуновића.

АЛЕКСАНДАР ДРАГОВИЋ – 8

Драговић је вечерас показао класу, како у дефанзиви, (спасио је феноменалним блоком чист гол) тако и у пасу и зачетку напада. Углавном су наши напади кретали од њега, на терену је показивао право лидерство и ауторитет. Играч нивоа изнад, одличан деби на Маракани и заслужено највећа оцена.

МИЛАН РОДИЋ – 6

Рода је прво полувреме био константан, честа понављања као што смо и навикнути од њега, нажалост његови убачаји нису адекватно искориштени, у другом је био знатно лошији и нервознији, као да га је жути картон сасекао.

СЕКОУ САНОГО – 6

Играо само прво полувреме, био коректан, пружио што се од њега и очекује, на полувремену је био жртва тактике.

НЕНАД КРСТИЧИЋ – 6

Нена је имао успешан повратнички деби, у првом полувремену је показао добру, борбену игру, био један од запаженијих на терену, веће оцене га коштало последњих 15 минута, где просто није постојао на терену, фали му још физичке спреме.

МИРКО ИВАНИЋ – 6

Мирко нас је навикао на боља издања, данас није био на свом препознатљивом нивоу. Имао је две изгледне прилике код којих није адекватно реаговао, испољавао је такође нервозу током меча.

АЛЕКСАНДАР КАТАИ – 7

Магико је био међу најбољим на терену вечерас, трудио се доста, пробијао, стварао прилике за саиграче, у пар наврата је дриблинзима мамио аплаузе публике.

АЛ ФАРДУ БЕН – 5

Бен вечерас није имао своје вече, промашио је победу. Имао је две прилике које се не промашују, на крилу је био бескористан, и питање је како пре није замењен или како уопште има предност у односу на Фалка?

НИКОЛА КРСТОВИЋ – 5. 

Вечерас је био тотални промашај, и вероватно да нема правила о бонус играчу не би се ни нашао на терену. Поставља се питање само зашто није раније замењен.

АКСЕЛ БАКАЈОКО – 5

Ушао на полувремену и заменио индиспонираног Гајића али ништа није донео на боље по тој десној страни. Можемо слободно закључити да смо вечерас играли без десног бека. На припремама је показао напредак али партија од вечерас може да забрине стручни штаб пред важан старт у Европи.

ГЕЛОР КАНГА – 7

Деки је почео без Канге утакмице, и брзо је увидео грешку и на полувремену је омаленог везисту убацио у игру. Значајно је повезао наше редове и убрзао игру, много је претрчао и био међу бољим на терену.

ФИЛИПИ ФАЛКО – 6

За 15 минута је показао много више на терену од Бена, унео је живост и опасност по десној страни, имао солидан покушај из даљине и за мало је био изблокиран у доброј шанси. Остаће моја вечита дилема и питање зашто је у Беновој сенци кад је сваком јасно да је игра са њим течнија, опаснија, бржа, даје другу димензију и шмек на терену.

МИЛАН ПАВКОВ – 5

Павков је такође уз Бена промашио победу, имао је зицер који није искористио. Нападачу се рачунају голови он га вечерас није дао, стоји и чињеница да је морао пре у игру али то већ није до њега.

СТРАХИЊА ЕРАКОВИЋ – 6

Није много играо али је за то време оставио добар утисак.

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ – 5

Деки је вечерас скоро све промашио што се могло промашити и једини и изричити је кривац за нулу на премијери у новој сезони. Лоше је поставио тактику, на бункер Војводине је кренуо са два спора задња везна, промашио је бонус играча, а ту грешку је подебљао његовим играњем све до 75. минута. Сем на полувремену остале измене прилично касно одрадио. Било је доста мањкавости у нашој игри и рекло би се да ћемо и ову сезону ући спорије, а Европа је пред вратима и пут у далеки Казахстан незгодном противнику. Доста је бриге и рада пред њим још, делује да екипа није најбоље уиграна, одбрана несигурна, а прекид нам више није убојито оружје као прошле сезоне.

Као што видите, првенац ове сезоне забележио је колега Драган, из наших редова, а за наставак акције „Оцене форумаша“ бићете нам потребни управо – ви. Уколико желите да се нађете у насумичном избору за оцењивање неке од следећих утакмица, приступите нашем ФОРУМУ. До тада, захваљујемо се нашем „Бечлији“ на издвојеном времену и одличним запажањима, а већ од следеће утакмице креће „лутрија“.

 

Повезане вести

4 comments

Delije Sever Ns јул 18, 2021 at 21:13

Bravo Loki svaka ti čast!Sve si lepo napisao i objasnio!Daj više da ga nekako prodamo i da ga negledamo u dresu Zvezde.Falko prava zagonetna!Kad smo ga dovodili najavljivali ga kao Mesija a on za svo ovo vreme duplo ništa.

Reply
Loki јул 18, 2021 at 19:02

Jel ocenjivač gledao uopšte utakmicu ili čuo rezultat i sastav, pa onako po svojim simpatijama delio ocene. Samo dva primera, da ne bi ulazili u bespotrebne rasprave. Ima jedna egzaktna nauka, a zove se: statistika! Elem, Sanogo, omiljeni igrač Terzićevih Instagram profila kojima se utiče na navijačko mnjenje i formira mišljenje. Tako menadzer Sanoge, poznatiji pod imenom, Zvezdan Terzic, godinu dana preko 15 profila i dva menadžerska sajta veliča Sanoga i jos dva svoja igraca. I posle godinu dana i 250 postova o „sjajnom“ Sanogi i ja sam na 1 cm da pomislim kako je Sanogu u rangu Kristijano Ronalda.Ja sa 50 i kusur godina, a sta ce tek da pomisle ovi mlađi, ovi od recimo 16 do 27 god.Oni misle da smo Sanoga oteli Čelziju i Real Madridu. A čovek juče, kao i prethodnih utakmica, nije potrčao, skoro nijednu loptu nije uputio napred nego uporno vraća štoperima, beskoristan u oba pravca, ispada uvek u pozicionim duelima, ako ne uspe da protivniku uđe u bubrege(i zaradi žuti ili crveni karton), od 4 penala na pripremama on je NEPOTREBNO skrivio tri!!! Svi protivnici nas napadaju preko Sanoge, izvlače ga na čistinu onako sporog i neokretnog i prave mu tzv „livadu“. Tako je bilo i juče. I on je, kaze, ocenjivač – odigrao korektno!!??? Ocenjivac ocigledno visi na Instagramu i čita šta Terzini instagrami kazu.
Drugi primer: „zver od igrača“ Falko, koji je 7 meseci povređen na svakih 8 dana i nikako da bude konačno spreman. I sad ona nauka po imenu statistika:Falko juce uputio jedan udarac van okvira gola i jedan centaršut!!!! I imao 9(i slovima DEVET) pogrešnih dodavanja iliti izgubljenih lopti. Nazad se nije vraćao i pravio veliku rupu po našoj desnoj strani, srećom Vojvodina napadački bila nezainteresovana. Falko se čudno kreće, kruto, bez imalo gipkosti, spor u prijemu, beskoristan u predaji lopte. I ocenjivač napisa da je Falko uneo tečniju igru(covek dodao samo jednu loptu saigraču!!!) i bržu!!!??? A na terenu Italijan liči na kamion koji vuče prikolicu… I to je to… Za sada.

Reply
зики јул 17, 2021 at 13:49

Вратити Радоњића и довести шпица убицу

Reply
Delije Sever Ns јул 17, 2021 at 00:19

Deki ocena 0…Bakojako,Gajić,Krstović,Rodić velike 0 a svi ostali 1…Sram da vas bude.Nisu igrači krivi koliko Deki jede govna i izigrava Fergusona sa njegovim tumbanjem tima i igrača.

Reply

Leave a Comment