Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Стефан Мрљеш нови директор маркетинга

Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава јавност да је Стефан Мрљеш нови директор маркетинга и продаје нашег клуба. Он ће на тој позицији заменити доскорашњег директора Горана Броћића.

Горан Броћић је провео 14 година у Црвеној звезди и значајно допринео да клуб буде ово што је данас – највећи бренд Србије. Дошао је у клуб 2007.године, а од 2009. је био на позицији директора маркетинга. Био је у Звезди и када је било тешко и када је клуб поново стао на ноге и повратио снагу и углед. За то време бринуо је о маркетинг позицији наше Звезде, шоповима нашег клуба и успешно сарађивао са највећим спонзорима. Клуб се овом приликом захваљује Горану Броћићу на раду и енергији коју је уложио у Црвену звезду и жели му пуно успеха у даљој каријери.

Нови директор Стефан Мрљеш је три године у Црвеној звезди, а до преласка на ову позицију је био заменик оперативног директора клуба. На тој позицији Мрљеш је активно учествовао у битним пројектима клуба и умногоме допринео пословним резултатима у периоду за нама. Он ће својом енергијом, визијом и знањем предводити продајно маркетиншки тим клуба у периоду пред нама.

Веома сам поносан што сам постао директор продаје и маркетинга ФК Црвена звезда. Преузео сам ову позицију зато што снажно верујем у могућност даље комерцијализације и коришћења великог потенцијала највећег бренда Србије – истакао је нови директор продаје и маркетинга.

Стефану Мрљешу желимо пуно успеха на новој позицији.

The post Стефан Мрљеш нови директор маркетинга appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment