Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Звезда активирала бомбу, Калинић се вратио међу црвено-беле

Репрезентативац Србије, освајач Евролиге са екипом Фенербахчеа, и трипле круне са Црвеном звездом, Никола Калинић враћа се на Мали Калемегдан!!!

Популарни “Калина” је у среду потписао двогодишњи уговор са Црвемом звездом и представљаће огромно појачање за екипу коју у наредној сезони очекују утакмице на 4 фронта.

Клуб овом приликом изражава огромно задовољство чињеницом да је Никола одбио неколико значајно уноснијих понуда појединих клубова из Евролиге и региона, и одлучио да се врати у клуб са којим је својевремено освојио прву триплу круну и дао изузетно велики допринос успесима клуба за који нескривено навија.

Никола Калинић је рођен 08.11.1991. године, прве кораке начинио је у родној Суботици, да би након епизода у Војводини и Радничком свој огроман таленат материјализовао доласком у Црвену звезду где је у само једној сезони освојио три трофеја.

Након тога одлази у Фенербахче где осваја Евролигу и трофеје у турском шампионату и купу, а претходне сезоне био је један од најбољих појединаца Валенсије. Паралелно са клупским остварењима био је део репрезентације Србије и освајао је медаље на Светском првенству и Олимпијским играма 2014 и 2016.године.

Никола Калинић се враћа кући, а осим што познаје клуб чији је већ био важан део, доноси на терен све могуће квалитете: кошеве, скокове, асистенције, пожртвовање, борбеност, чврсту игру у одбрани и сада већ велико 8-годишње искуство играња Евролиге са три клуба.

Калина, добро дошао кући на Мали Калемегдан – у своју црвено-белу фамилију и твоју Црвену звезду!

Повезане вести

5 comments

MILOS RANKOVIC јул 16, 2021 at 14:32

STA SAM REKAO ZA JOVICA,POTPISAO NA DVE GODINE,SAMO MALO STRPLJENJA BICE JOS POJACANJA,NEMOGU RECI ODAKLE ZNAM ALI JE SIGURNO,BJELICA NIJE TOLIKO BLIZU,TRAZI SE JOS SUTER I CENTAR,JA BI VOLEO JAKU U ZVEZDI VISE OD ICEGA ALI RADONJA NEMISLI TAKO,CENTAR JE STRANAC,HTELO SE SA STIMCEM ALI TESKO,NAREDNI DANI SU LEPI ZA ZVEZDINE NAVIJACE SAMO POLAKO

Reply
Čiča 0512952 јул 16, 2021 at 00:37

Било је овде, на овом порталу, неких небулозних текстова када је објављено да је Жељко Обрадовић у Партизану. Знао сам да такви текстови немају везе са мозгом. Знао сам да Човић неће тек тако препустити примат гробарима. Убеђен сам да је Радонић бољи тренер од надувенкс Обрадовића. Поред тога ми стварамо тим од наших играча а они ће имати легију странаца која није баш увек вољна да игра кошарку. Ми смо то искусили у предходне две сезоне.
Све у свему, велики сам оптимиста. Уосталом трофеји ће бити слађи када је Жив на њиховој клупи.

Reply
MILOS RANKOVIC јул 15, 2021 at 22:31

JOVIC JE NAS SIGURNO,BJELICA CEKA NBA AKO NEBUDE DOLAZI,TRAZI SE SUTER I CENTAR,PRICA ZA FINCA IZ VALENSIJE JE TACNA ALI TRAZI PUNO PARA,NEK DODJE JOS BJELICA,SUTER,CENTAR UZ JOVICA TO JE EKIPA VRH,OVAKO NESTO JOVIC,IVANOVIC,LAZIC,DOBRIC,SUTER,DAVIDOVAC,BJELICA,KALENIC,VAJT,MITROVIC,KUZMIC I CENTAR,I JOS USKOKOVIC,LAZAREVIC I SIMONOVIC,OD SVIH SAMO KUZMIC DA PRORADI,GROBLJE BRE NEMA IGRACA KOJI CE DA ZAUSTAVI IVANOVICA I DOBRICA,LAZIC CE DA POJEDE PANTERA,RADONJIC CE TO DA DOVEDE SVE U RED,OCEKUJTE SUTRA ILI U SUBOTU JOVICA

Reply
VLADIMIR јул 15, 2021 at 22:11

svaka cast,pojacanje po meri

Reply
окнарб јул 15, 2021 at 20:28

дОБРО ДОШАО МАЈСТОРЕ.ПОТАЈНО САМ СЕ НАДАО.Е ДА И ГУДУРИЋ ИМА ТАКВО СРЦЕ КО ТИ НИКОЛА.ОСИМ ЈОВИЋА ЗА КОГА НАДА М СЕ ДА ЈЕ БЛИЗУ ВОЛИО БИ И МАРЈАНОВИЋА И БЛАЖИЋА

Reply

Leave a Comment