Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновије

Рађен и Црвена звезда обрадовали најмлађе на КиМ

„Академија водених спортова Црвена звезда“ ради пуном паром са само једним циљем, а то је рад са децом и омасовљење трофејног спорта. Један од организатора сјајних кампова је наш трофејни ватерполиста Никола Рађен.

Први центар у ком се радило са најмлађим грађанима Србије био је Љиг. После пет дана рада „Академија водених спортова Црвена звезда“ се преселила у јужну српску покрајину Косово и Метохију. Никола Рађен и тим сјајних стручњака стигли су у Грачаницу где ће наредних пет дана да раде са младима из овог места, али околних места у којим живе Срби.

После Грачанице следи селидба у Звечан где ће да буде организован камп од 20. до 25. јула. Нема сумње да су Никола Рађен и Академија водених спортова Црвена звезда усрећили малишане на светој српској земљи.

После рада на Косову и Метохије камп се враћа у централну Србије, тачније у престоницу Београд где ће са младим да се ради од 5. августа до 23. августа. На самим камповима најмлађи могу да науче да пливају, али да направе и прве ватерполо кораке. Србија је земља ватерпола, а овакви кампови и академије могу само да помогну да тако остане и наредних деценија.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/bravo-radjen-i-zvezda-obradovali-najmladje-na-kosovu-i-metohiji-foto-294550/?fbclid=IwAR12riM39tS6GuwmIUgIMiaYV2QfmWz4WSITMqQeVV4AmDPf-4T0qsrPuB4

Повезане вести

Leave a Comment