Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеПрипремеФудбал

Омладинци почели припреме

Омладинци Црвене звезде предвођени Марком Неђић почели су припреме за наредну сезону, са јасном амбицијом да се одбрани шампионска титула освојена у такмичарској години за нама.

На првом тренингу, Неђић је на располагању имао 32 играча, то су: Стефан Маринковић, Богдан Маринковић, Урош Китановић, Никола Борјан, Павле Бјелановић, Андрија Ћурчић, Стефан Лековић, Стефан Мелентијевић, Лазар Жакнић, Марко Радић, Виктор Радојевић, Братислав Марић, Андреј Маслаћ, Никола Пантић, Немања Видојевић, Лука Лечић, Андрија Стожинић, Владислав Голдин, Марко Ћурић, Михајло Милосавић, Огњен Мимовић, Игњат Брајић, Марко Стојановић, Стефан Пиргић, Урош Бранковић, Лука Бошковић, Павле Огњеновић, Мирко Николашевић, Иван Никчевић, Борис Матић, Александар Кахвић и Давор Ракић.

У односу на завршетак претходне сезоне, чак петорица фудбалера прекомандована су у сениорски тим Графичара – Давид Петровић, Никола Кнежевић, Матеја Бачанин, Никола и Јован Митуљикић, чиме су се прикључили Урошу Лазићу, Стефану Деспотовском и Андреју Ђурићу, који су већ тамо. Са сениорима Црвене звезде су – Марко Ћопић, Никола Станковић и Марко Лазетић, а све то су фудбалери који још увек имају право да наступају за наше јуниоре, међутим, пракса нашег клуба је да се млади играчи ваде из „комфор зоне“.

Још једна промена је та да ће од наредне сезоне Црвена звезда имати селекцију млађих омладинаца коју ће предводити Немања Јокић. Ту ће наступати фудбалери који током викенда не буду играли за тим Марка Неђића, отуда и нешто више имена на прозивци у односу на претходну сезону.

Омладинце чека неколико провера до почетка сезона која стартује у августу, а ривали ће бити: Борац Сакуле (17. јул, омладинци), Раднички Крагујевац (21. јул, омладинци), Слога Краљево (24. јул, сениори), Борац Чачак (28. јул, сениори), Тек Слога (5. август, сениори). Такође, од 20. до 29. јула биће на припремама у Врњачкој Бањи.

The post Омладинци почели припреме appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment