Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеТрансфери

Филип Гардашевић ново појачање Црвене звезде

Након серије одлазака, Ватерполо клуб Црвена звезда добио је још једно вредно појачање за наредну сезону. Након Стефана Пјешивца и Богдана Ђурђића, треће појачање нашег ватерполо клуба овог лета постао је црногорси интернационалац Филип Гардашевић.

Двадесетчетворогодишњи Никшићанин у досадашњој ватерполо каријери наступао је за екипу Јадрана из Херцег Новог за коју је дебитовао са свега 17 година, а капицу херцегновске екипе носио је пуних шест сезона и са којом је наступао и у ватерполо Лиги шампиона. Са екипом херцегновског Јадрана био је три пута шампион Црне Горе и четири пута освајач црногорског купа. Пред почетак сезоне 2020/21 појачао је тадашњег српског шампиона екипу ВК Шабац, али се већ у јануару одлучио да промени средину и претходних шест месеци наступао је за Нови Београд 11. април из којег је сада и стигао у редове црвено-беле ватерполо екипе.

Леворуки ватерполиста у претходној сезони одиграо је укупно 21 утакмицу и био стрелац 45 погодака и свакако се очекује да буде велико појачање за екипу тренера Александра Филиповића. Гардашевић у редове Црвене звезде стиже као директна замена Лазару Вићковићу који се, како смо вас већ обавестили, након годину дана у нашем клубу вратио у редове вечитог ривала Партизана.

Филипу Гардашевићу желимо добродошлицу у црвено-белу ватерполо фамилију.

Повезане вести

Leave a Comment