Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Драговић: Екипа ме је феноменално прихватила

Фудбалери Црвене звезде се налазе на припремама у Аустрији, а тиму се придружио и штопер Александар Драговић, који је изразио задовољство што је напокон са црвено-белима.

Све је сјајно. Екипа ме је прихватила феноменално. Био сам мало нервозан јер нисам знао какви су играчи. Знао сам Борјана и Дегенека од раније, али је све изузетно добро и срећан сам што сам овде – рекао је Драговић.

Он се осврнуо и наступ репрезентације Аустрије на Европском првенству.

– Нисмо се надали да ћемо толико добро да одиграмо првенство. Мислим да смо против Италије пружили фантастичну партију и велика је штета што нисмо прошли даље, али такав је фудбал. Навијам за Италију да постане првак, да бар можемо да кажемо да смо испали од шампиона.

Драговић је казао да је преко друштвених мрежа добијао подршку од наших навијача.

– Добијао сам подршку од Звездиних навијача током првенства. Мало сам погледао по Инстаграму и видео њихове коментаре. Знам како то иде у фудбалу, данас си одличан, а сутра ако направиш неку грешку сви те грде, тако да ми је све то познато.

Штопер црвено-белих је одао признање екипи на досадашњим играма у Аустрији, јер су победе увек добродошле, без обзира што на припремама то није примарно.

– Гледао сам преносе тренинга док сам био у хотелу, тако да сам све испратио. Свака им част на победама. На припремама није толико битан резултат, већ напредак у игри, као и то да се нико не повреди, али је опет лепо када се да све од себе и када се побеђује.

Репрезетативац Аустрије српског порекла је изнео утисак о првом тренингу који је одрадио са црвено-белима.

– Био је јак тренинг и било ми је мало теже јер сам недељу дана паузирао, као и због велике топлоте. Али такви су тренинзи на припремама и тако то и треба да буде. Првих пар дана ће бити тешко, али зато ће касније бити лакше на утакмицама.

Драговић је изразио наду да ће се публика вратити на стадион.

Ја се надам, као и цела екипа, повратку навијача на трибине. Већ више од годину дана нису ту и њихов повратак ће нам много значити. Даћемо све од себе за њих и Црвену звезду – подвукао је Драговић.

Повезане вести

Leave a Comment