Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

И Драговић стигао на припреме

Искусни аустријски фудбалер српског порекла Александар Драговић (30) прикључио се припремама Црвене звезде. У бази црвено-белих у Аустрији нашао се и човек који је најзаслужнији за његов долазак у клуб, деда који га је у детињству водио на стадион!

Дејан Станковић срдачно се поздравио са фудбалером који треба да буде бедем црвено-белих у наредној сезони, пре свега током европских квалификација. Ословио га је са “Драги“, а затим се и нашалио на рачун репрезентативца Аустрије.

Било је разговора о томе да ли је Драговић након Европског првенства спреман да одмах игра, а снажни дефанзивац је истакао да „може у дуел“.

Након што је Дејан Станковић ушао у хотел у ком је делегација смештена, са Драговићем су се поздравили сви остали фудбалери црвено-белих. Они су се враћали са меча против Арђеша, који је био трећа припремна утакмица овог лета.

Тај сусрет посматрао је и Лои Дони, нови нападач клуба који ће предводити тим у европским квалификацијама и од ког се очекују голови већ овог лета. Он је прво појачање у самом нападу, док ће Охи из норвешког Молдеа стићи у јануару као слободан играч.

Повезане вести

4 comments

krvavi zvezdas-DE јул 6, 2021 at 21:49

E TAKO SE VOLI ZVEZDA,KAD SE ODREKNEŠ VEĆEG NOVCA I DODJES U KLUB KOJI VOLIŠ..A NE KAO KOLAROV,OSTAO DA BUDE REZERVA U INTER ZBOG 200H VIŠE I PORED TOGA STO ZARADIO 30 MIL..TO DJUBRE TREBA IZVREDJATI I IZVIZDATI KAD DODJE NA MARU

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 6, 2021 at 21:47

hvale te neki našmrkane lale..ne obraćaj pažnju oni su samo neznalice..

Reply
zvezdaš novi sad јул 6, 2021 at 10:28

ovaj momak je stvarno pravi zvezdaš ovakav transfer davno nije bio u zvezdi mnogo zdravlja želim ovom momku i nadam se da ona budala sa ovog portala neće i njega prozivati

Reply
Delije Sever Ns јул 5, 2021 at 22:50

Dobro nam došao veliki Zvezdašu,sve najbolje ti želimo.

Reply

Leave a Comment