Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездин караван одушевио Нишлије

Црвена звезда је у сарадњи са ексклузивним бетинг партнером „Моцартом“ наставила свој велики караван, а данас смо посетили Ниш.

Црвено-бели караван је данас посетио трећи највећи град у Србији који броји преко 250 хиљада становника. Фан зона је била постављена на Тргу Краља Милана који се налази одмах поред споменика ослободиоцима Ниша из 1915.године. Трг гледа на нишку тврђаву која је ту од давнина.

Град на Нишави има доста додирних тачака са Црвеном звездом, пошто су многи значајни фудбалери родом из овог града носили црвено-бели дрес, пре свих Драган Стојковић-Пикси, пета Звездина звезда и један од најбољих играча у историји ових простора.

У блиској прошлости за наш клуб је наступало још неколико Нишлија попут Александра Пешића, Немање Радоњића, Николе Стојиљковића, као и браћа Илић – Иван и Лука.

Фан зону посетили су бројни наши симпатизери из овог града, који су са осмехом на лицима дошли да уживају у дружењу и сликању са пехарима, а многи од њих су искористили прилику и да се учлане и обнове чланске карте. Ред око фан зоне се није разишао ни након четири сата. Оно што посебно радује је долазак великог броја породица са децом који су изразили задовољство што је наш клуб повукао овакав потез и што је караван стигао у Ниш

Црвена звезда већ сутра наставља свој караван, а следећи град који ћемо посетити је Крушевац.

The post Звездин караван одушевио Нишлије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment