Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Десети тренинг у Аустрији – Сјајни резултати на тесту издржљивости

Фудбалери Црвене звезде имали су јуче први слободан дан на припремама у Штегерсбаху. Искористили су га како би се одморили, напунили батерије за наредне изазове у виду напорних тренинга, као и припремних утакмица које им тек предстоје.

Овог јутра, изабраници Дејана Станковића су поново неких 30-ак минута пре заказаног времена били на терену и одрадили активацију како би потпуно спремни дочекали и овај тренинг. Наши момци су потом прешли на вежбе снаге. Стручни штаб задужен за кондицију је помно припремао полигон са реквизитима и справама за вежбање, те тако није било чекања када је екипа дошла на терен, па су одмах прионули на рад.

Било је ту вежби највише са теговима, а по изразима лица црвено-белих фудбалера видело се да све оно што стручни штаб захтева од њих са лакоћом одрађују.

Потом је уследио и онај део рада који је нашим фудбалерима сигурно најтежи. Одрадили су играчи Црвене звезде популарни „би-би“ тест, који има задатак да испита издржљивост наших фудбалера. У њему је наш тим надмашио своје могућности. Читава екипа је прешла захтевану брзину трчања, што се никада до сада није догодило.

Показали су колико су физички спремни, а такође су показали и тимски дух, с обзиром на то да су бодрили једни друге како би што дуже издржали. То је оно што је тренер Дејан Станковић истакао као најважнију ставку данашњег теста, да су сви ту једни за друге и да заједно могу да помере границе онога што су до сада урадили.

Данас су са црвено-белима први пут тренирали повратник у редове Црвене звезде Ненад Крстичић, као и Петар Станић, млади фудбалер који се тек прикључио екипи, а они су имали другачији план и програм рада јер су недавно стигли. Ускоро се очекује да и они почну да раде пуним интензитетом са остатком екипе.

Црвена звезда ће наредну контролну утакмицу одиграти 5.јула, а противник је румунски Арђеш.

The post Десети тренинг у Аустрији – Сјајни резултати на тесту издржљивости appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment