Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Крстичић две године у Звезди

Сага око повратка Ненада Крстичића у наш клуб коначно је готова. Пре пар дана Крстичић, који одавно истиче да жели само назад на стадион „Рајко Митић“, обавио је завршне преговоре са својим досадашњим клубом и коначно су две стране склопиле договор којим је раскинут уговор између некадашњег репрезентативца наше земље и екипе атинског АЕК-а.

Ненад Крстичић дрес Црвене звезде носио је у сезонама 2017/18 и 2018/19 и забележио је 63 наступа у црвено-белом дресу уз шест постигнутих погодака. Како се незванично сазнаје тридесетогодишњи везни фудбалер потписаће двогодишњи уговор са нашим клубом по којем ће у првој сезони зарађивати 400.000, а у другој 450.000 евра.

Очекује се да ће се већ током сутрашњег дана Ненад Крстичић и такође данашње појачање из панчевачког Железничара Петар Станић ставити на располагање тренеру Дејану Станковићу на припремама у Аустрији.

Повезане вести

5 comments

bosko stefanovic јул 1, 2021 at 15:01

Nek pisu negativci i neznalice sta god hoce ali fala bogu da je dosao jedan od naj zahvalnijih igraca! Covek radilica a takav nam bas treba! Nekome ce se ispuniti zelja to je da ce Nikolic manje igrati! Bitno je da cemo imati dva igraca na istom mestu! Dobro dosao Krsticicu!

Reply
зики јул 1, 2021 at 12:44

Добродошао Ненаде и да будеш у топ форми.Управо памет у главу и ни у сну не маштајте да продате 4 следећа играча Дегенека,Катаиа ,Кангу и Иванића.Нама треба десно крило ,играч средине терена плејмејкер, шпиц и бек.Волио би још једног играча квалитета Драговића,али то се мора и платити

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 1, 2021 at 11:42

samo nam i ovaj prespori penzioner falio..mi umesto da dovodimo jednog da vredi i jačamo tim mi dovodimo rage i pravimo sve slabiji tim

Reply
Delije Sever Ns јун 30, 2021 at 21:23

Svako dobro brate da budeš bolji nego prošli put kad si bio!Puno sreće ti želim.

Reply
Delije Sever Ns јун 30, 2021 at 21:13

A u brate mili mi veznih fudbalera imamo na izvoz.Od toliko veznih fudbalera možemo dva tima da napravimo.Zato Ivanića,Falka,Kataia,guramo na krila a zna se dobro koje su njihove pozicije.

Reply

Leave a Comment