Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Четврти тренинг у Аустрији – Рад са лоптом гарант за осмехе

Нема предаха за фудбалере Црвене звезде, који су и овог јутра од 10 часова били орни за предан рад.

Сунце је заменило кишу у Штегерсбаху, па су изабраници Дејана Станковића поново по изузетно топлом времену истрчали на терен и наредних 90 минута били и више него фокусирани да ураде све оно што им се постави као задатак.

Тренинг је почео лаганим аеробним вежбама, а играчи су као по устаљеном принципу били подељени у две групе. Једни су радили истезања, а други са пилатес лопта, па су се потом заменили.

После тога уследило је оно што играчи највише воле – игра на два гола. Са осмесима на лицима су наши фудбалери дочекали овај део тренинга. Прво су играли рукама и главом. Тај део тренинга је посебно пријао играчима, нарочито јер је важило правило да док фудбалер носи лопту, противник не сме да га додирне како је не би изгубио. То је донело мноштво осмеха, реакција и лепих реализација главом. Онај ко је губио, морао је да одради склекове за казну, а „бели“ тим је био нешто успешнији.

Када се прешло на игру лоптом, важило је правило да се гол може постићи само ударцем из ваздуха. Због тога је виђено мноштво добрих потеза, а предњачили су Катаи и Крстовић који је постигао гол за победу свог тима.

И поред напорног времена, играчи нису имали паузу, па је истрчавање обележило крај данашњег првог тренинга. Много километара је Федерико Панонћини поставио пред играче, после чега су се расхладили уласком у бурад са ледом. Фудбалери су се потом упутили у хотел, где их чека одмор до 18 часова када ће се поново наћи на терену.

The post Четврти тренинг у Аустрији – Рад са лоптом гарант за осмехе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

зики јун 26, 2021 at 20:41

Очекујем једно добро појачањеРадоњића,Крунића или Ђуричића неречунајући још бека и нападача.Била би катастрофа са испаднемо већ у 2 колу.Овом тиму фали брзина и боља реализација.Ефикаснији смо од када је дошао Станковић,али мора то још много ,много боље.Треба нам 3 квалитетна појачања и нема руководство право на грешку

Reply

Leave a Comment