Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Спиридоновић и Јирка пред раскидом са Звездом

Није се Срђан Спиридоновић појавио на Звездиној прозивци, што је била потврда информације да Дејан Станковић не рачуна на њега за наредну сезону. Следи или раскид уговора или нова позајмица.

Реалније је да Црвена звезда и Спиридоновић раскину уговор, чак и уколико у новом клубу не добије финансијски јак уговор као на Маракани, не исплати се момку рођеном у Аустрији да иде на нову позајмицу. Тада је у неповољнијем статусу за место у екипи.

Спиридоновић је прошлог лета стигао у Црвену звезду из Пољске, имао је одличан старт и чинило се да ће да буде велико појачање. Како је одмицала сезона, имао је све слабији учинак и у финишу јесењег дела тренер Станковић му је поручио да тражи нову средину.

Избор Спиридоновића био је одлазак на позајмицу у Генчлербирлиги, али у клубу из Анкаре је одиграо свега стотинак минута и ниједном није био међу стартерима.

Јирка није у плану

На Звездиној прозивци није се појавио Ерик Јирка. Јасно је да у Црвеној звезди немају у плану Словака и поред чињенице да је имао добру сезону у шпанском Мирандесу.

Јирка ће на нову позајмицу или ће реализовати трансфер, али сигурно по мањој цени него што је Црвена звезда платила Ерика Спартаку из Трнаве 2018. године.

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns јун 26, 2021 at 21:30

Kad su dovodili Jirku,Terza i Mrki su govorili da takav pontecijal skoro nije došao na Marakanu.Dečko plaćen 750hiljada e,na testovima najbolje rezultate imao od svih igrača što se tiče vizičke kondicije.Posle par treninga ga šalju na silne pozajmice i toliko plaćen igrač da nedobije šansu ni prostor u Zvezdi to mi nije jasno a svi od Miloja,Terze,Mrke su ga toliko dizali u nebesa a sad ga se od jednom odriču!Dal je nekom nešto ovde jasno!Doveli Spidija i za njega su govorili,Deki,Terza i Mrki da je napokon došlo krilo koje se dugo čekalo a ono par tekmi i marš iz Zvezde!Ko je ovde lud da protumači ove greške u odabiru igrača ili je nešto drugo u pitanju vreme će pokazati.

Reply

Leave a Comment