Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Млади голман каријеру наставља у Словачкој

Фудбалери Црвене звезде налазе се на припремама у Аустрији. Тренер Дејан Станковић са својим сарадницима припрема екипу за изазове који очекују нашу екипу у предстојећој сезони, а за то време руководство нашег клуба ради на освежавању играчког кадра.

Поред ужурбаног рада на јачању играчког кадра, у плану су и одласци играча који неће имати запаженију улогу у наредној сезони. У том циљу стадион „Рајко Митић“ је напустио голман Александар Станковић за кога је потуно јасно да у конкуренцији Милана Борјана и Зорана Поповића тешко може да се нада сениорским минутима на голу црвено-белих.

Двадесеттрогодишњи голман прошао је целокупну фудбалску школу нашег клуба, а у сениорској конкуренцији наступао је за филијалу црвено-белих, Графичар, док је пролећни део сезоне 2019/20 провео у крушевачком Напретку. Наредна дестинација младог голмана је словачка екипа ШФК Сеређ која је претходне сезоне заузела укупно седму позицију (прво место у групи за опстанак) словачке „Фортуна“ лиге. Иначе, Александар Станковић је већ дебитовао за свој нови клуб у припремном сусрету против загребачког Динама. Хрватски шампион је сусрет на стадиону „Фазанерија“ у Мурској Соботи решио у своју орист резултатом 3:0.

Повезане вести

Leave a Comment