Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеТрансфери

Кристијан Шулц каријеру наставља у Шапцу

Ветерполо клуб Црвена звезда иза себе има успешну сезону и поред чињенице да црвено-бели нису стигли до шампионске титуле која, морамо бити искрени, није пред екипом ни постављана као императив. Наши ватерполисти су освојили трофеј у националном купу, у домаћем шампионату стигли су до полуфиналне серије плеј-офа у којој су поражени од екипе Нови Београд 11. април, у регионалном такмичењу мало је недостајало да се домогну завршног турнира, а свакако сензацију су приредили на међународној сцени на којој су у ЛЕН Еврокупу стигли до полуфинала у којем су елиминисани од каснијег освајача мађарског Солнока.

Летњи период свакако пролази у формирању екипе за наредну сезону, а самим тим ни одласци нису неуобичајени. Након три сезоне у редовима нашег клуба Крстијан Шулц је напустио екипу са дорћолског базена „Милан Гале Мушкатировић“ и од наредне сезоне носиће капицу Ватерполо клуба Шабац.

Двадесетогодишњи ватерполиста поникао је у новосадској Војводини у којој је са свега 15 године био првотимац, а екипа Шапца ће бити његов трећи клуб у досадашњој каријери.

Повезане вести

Leave a Comment