Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Прво обраћање јавности Николе Ивановића након доласка на Мали Калемегдан

Никола Ивановић, нови кошаркаш Црвене звезде мтс се након велике прашине која се подигла због његовог преласка у редове српског шампиона, јавности обратио отвореним писмом у којем је до детаља објаснио разлоге због којих је Подгорицу заменио Београдом у којем ће наредне две сезоне носити црвено-бели дрес.

– „Што се тиче одласка у Звезду, морам да кажем да за мене пут у Београд није иностранство, већ нешто што такође осећам својим. Мој духовни дом, Храм Христовог Васкрсења заменићу Храмом Светог Саве“, написао је доскорашњи кошаркаш подгоричке Будућности Никола Ивановић.

– „Све ово је гаранција да ћу се осећати пријатно, као и када сам први пут боравио у Београду играјући за Мегу. Неће ми ништа бити непознато, нити страно“, истакао је нови члан клуба са Малог Калемегдана.

– „Драга браћо, сви домаћи и страни играчи, дивни људи који сте пазили на мене и толико посветили пажње и љубави и једнако пратили и подржали и моје успехе и моје повреде, бескрајно сам захвалан на сваком трену проведеном са вама“, навео је Никола.

– „Сви људи који сте мој приватни и кошаркашки живот направили лакшим, помогли ми и ценили, биће ми најтеже што вас нећу гледати свакодневно као до сада. Моји суграђани драги и народе Црне Горе, за нашу репрезентацију ћу се борити свим срцем, као и увек, а у који год клуб да одем, Подгорица је мој дом, ту је моја ужа биолошка породица и шира коју ви представљате. И у име ваше, представљаћу наш град и државу где год ме кошарка и живот одведу“, закључио је Никола Ивановић.

Повезане вести

Leave a Comment