Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Млади десни бек стиже на „Маракану“

Добра сезона у Лозници, позив у младу репрезентацију Србије и договор за прелазак у Црвену звезду. Успон каријере Милана Илића као из бајке, а следи следећи корак наредне недеље.

Како сазнаје „MaxBet sport“ десни бек је следећи новајлија у табору шампиона Србије, али ће следећу сезону провести вероватно на позајмици у некој од екипа Супер лиге. Јасно је да Милан Гајић и Марко Гобељић имају предност, а ангажовање дефанзивца је улагање у будућност.

Две стране су пре неколико дана одржале састанак на ком је утаначена сарадња на три године до јуна 2024. године, а параф следи почетком наредне седмице.

Београђанин је у зелено-белом дресу прошле сезоне одиграо 32 утакмице, постигао је три гола и имао три асистенције. Годину дана каљења у елитном рангу треба да буду препорука за шансу у црвено-белом дресу.

Милан Илић је рођен 7. фебруара 2000. године у Београду. Играчку каријеру је започео у екипи ГСП Полета са Дорћола, а затим је наступао за земунски Телеоптик и новобеоградски ИМТ. Лета 2020. године постао је члан прволигаша из Лознице.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezda-se-dogovorila-sa-defanzivcem-289191/?fbclid=IwAR1Zhm6NrMvwZCT9Ncgfv6ChWBpXUSD2N56ifY2JSI2vXH3lQwrwgl2B7wk

Повезане вести

Leave a Comment