Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Попуст за чланове у „Визиму“

Црвена звезда је наставила са обезбеђивањем погодности за своје чланове. Након неколико компанија које су омогућиле бројне попусте нашим члановима, тој акцији се придружио и „Визим“, која ће давати попуст на своје услуге свим члановима црвено-беле породице.

Дом здравља „Визим“ већ 25 година послује у области медицине, а сада ће сви који имају чланску карту Црвене звезде моћи да остваре попуст на здравствене услуге. Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић објаснио је због чега је важна ова сарадња.

Ово је добра активност коју смо спровели. Постили смо договор са компанијом „Визим“, која је позната у области здравства и на овај начин покушавамо да помогнемо нашим члановима, јер овако еминентне установе ће пружити заштиту коју могу користити наши бројни навијачи. Знамо сви колико је поготово превентивна заштита битна за живот, нарочито нас старијих чланова. Задовољство нам је што је Црвена звезда својим симпатизерима обезбедила ове погодности – казао је Мијаиловић.

Директор продаје компаније „Визим“ Владимир Вељовић је изразио задовољство потиписивањем овог уговора.

Пре свега желим да се захвалим на указаном поверењу. „Визим“ је установа која јако дуго послује на тржишту, преко 25 година и сарађујемо са преко 2500 клијената. Част и задовољство је бити на највећем стадиону у земљи и сарађивати са највећим клубом у држави и региону. Задовољство нам је што смо део вашег тима, а и што сте ви део наше породице. Учинићемо све да чувамо здравље запослених и чланова клуба и свих који су повезани са Црвеном звездом и да услуга буде на најбољем могућем нивоу – рекао је Вељовић.

Др Јелена Мишовић из „Визима“ је детаљније појаснила какве све погодности могу да остваре чланови црвено-беле породице.

За све запослене и чланове клуба, као и за чланове њихових породица обезбеђени су бројни бенефити и попуст од 10 посто у нашој компанији. Имаће апсолутно све доступне услуге које Дом здравља „Визим“ може да понуди. То су комплетне услуге превентивне медицине, систематских прегледа, сви облици специјалистичких служби, као и дијагностика која се ради код нас – нагласила је др Мишовић.

The post Попуст за чланове у Визиму appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment