Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Везиста Војводине у фокусу Звезде

Листа појачања је у сваком прелазном року дуга. Низ имена налази се на листи жеља Црвене звезде. Најпре се прича на неколико колосека за једну позицију у тиму. Онда се донесе одлука и креће се у мисију реализације.

Поред проверених асова и млади се налазе на листи. Најавили су из клуба низ младих играча, који ће имати прилику да се покажу тренеру Дејану Станковић у током припрема. Како сазнаје „MaxBet sport“ поново је у фокусу Мирко Топић из Војводине.

Млади везиста је због проблема са повредом одиграо прошле сезоне само 15 утакмица. У финишу је показао потенцијал и у дресу младе репрезентације Србије, што су испратили сниматељи црвено-белих.

Начелан план је да се прода Његош Петровић, а посао око Ненада Крстичића још тапка у месту, тако да има времена за повлачење конкретних потеза. Нема дилеме да је Звезди потребан квалитетан бонус какав је Топић. Чека се и реализација посла са Петром Станицем, играчем Железничара из Панцева.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-vezista-vojvodine-u-fokusu-zvezde-287534/?fbclid=IwAR0SA29ZSNNI-UlkE7NfGt-TPDz4i0qOSvL-lbhvtp757eoRKT0Xck4ksBo

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јун 11, 2021 at 23:38

AJDE PREKINITE VIŠE SA GLUPIRANJEM NOVIH GOBELJIĆA,VUKANOVIĆA,SRNIĆA..DAJTE ŠANU BRAĆI MITULJIKIĆ

Reply

Leave a Comment