Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Постигнут договор са дефанзивцем

По окончању сезоне 2020/21 један од најстандарднијих фудбалера нашег клуба у претходне четири годне Милан Родић изразио је жељу да напусти стадион „Рајко Митић“ и да се поново опроба у иностранству. Тридесетогодишњи леви бек је пре доласка на наш највећи стадион већ играо у иностранству, тј. у Русији где је наступао за екипе Зенита из Санкт Петербурга, Волге из Нижњег Новгорода и Крила Сојветов из Самаре. Како се сазнаје овога пута за њега су интересовање показали турски клубови, а тренутно је најагилнија у жељи да ангажује Звездиног фудбалера екипа Алање чији је члан недавно постао још један црвено-бели дефнзивац Немања Милуновић.

Међутим, према последњим информацијама руководство нашег фудбалког клуба је постигло договор са Миланом Родићем тако да ће он остати део Црвене звезде до краја европских квалификација, тј. до 28. августа када се завршавају квалификације за УЕФА Лигу шампиона. Након тога клуб неће правити проблем фудбалеру у проналажењу нове средине.

Добро је позната чињеница да је Милан Родић неретко и повређен наступао у црвено-белом дресу услед дефицита квалитетних играча на позицији левог бека. Укупно је током претходне четири сезоне забележио 145 наступа и био стрелац пет погодака. Са Црвеном звездом окитио се са четири шампионске тируле (2018, 2019, 2020. и 2021.), као и трофејем у националном купу у недавно окончаној сезони. Два пута је натупао и у групној фази УЕФА Лиге шампиона, а такође и два пута је са екипом био учесник пролећних елиминационих борби у УЕФА Лиги Европе.

Повезане вести

Leave a Comment