Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Јун је месец чланова клуба

Фудбалски клуб Црвена звезда је одлучио да јун буде месец свих чланова клуба. Што значи да ћемо током идућих недеља, скоро сваки дан имати занимљиве информације због којих ће многи бити задовољнији што су део Звезде.

Наш клуб се потрудио да члановима донесе низ лепих и занимљивих вести, тако да ако нисте чланови, пожурите и што пре постаните члан Црвене звезде. Сви навијачи који су чланови нашег клуба ове сезоне, могли су да учествују у великом броју акција, а међу којима је и “Буди капитен своје Звезде”. Ова акција омогућила је заљубљеницима у црвено-беле боје да учлане одређени број пријатеља и добију вредне награде. Поред тога, прошле недеље су одржани избори за Скупштину клуба, па су сви пунолетни чланови са активним чланством закључно са 29. априлом 2021. године имали су прилику да гласају на изборима који су одржани 22, 23. и 24. маја и тако одлуче ко ће бити нови чланови Скупштине.

Црвена звезда је створила Сервис за чланство са циљем пружања високог квалитета услуга члановима клуба. Посвећено особље овог сервиса доступно је члановима у сваком тренутку и они су ту да помогну по било ком питању везаном за клуб. Просторије Сервиса за чланство налазе се на западној трибини стадиона, улаз поред музеја.

Радно време сервиса је од понедељка до петка од 9 до 17 часова.

Сервис за чланство вам између осталог може помоћи и у:

– Питањама у вези са чланством

– Учлањењу у клуб

– Питањима о стварима које се тичу клуба

Тел: + 381 11 3675 163

+ 381 11 3675 162

+ 381 11 3675 166

+ 381 11 3675 167

Електронска пошта: office@budideozvezde.rs

Цене чланства износи 1200 динара и сви могу постати део Црвене звезде и остварити велики број привилегија.

The post Јун је месец чланова клуба appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment