Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Гордић добија прилику на Маракани

Млади голман Црвене звезде Милош Гордић који је претходну сезону провео на каљењу у шабачкој Мачви током овог лета вратиће се на стадион „Рајко Митић“ и како се сазнаје добиће прилику у свома матичном клубу.

Наиме, Гордић је пројектован за Борјанову резерву, а самим тим то значи да ће доскорашњи резервни голман Зоран Поповић потражити нову средину у којој ће наставити каријеру.

Милош Гордић рођен је у Београду 5. марта 2000. године. Прошао је комплетну фудбалску школу нашег клуба, а прве сениорске минуте забележио је током недавно завршене сезоне у црвено-црном дресу шабачке Мачве. Иако екипа из Шапца није успела да сачува суперлигашки статус Гордић је показао да се на њега може озбиљно рачунати, а посебно се истакао у дуелу са екипом Партизана у којем је „до лудила“ доводио нападаче вечитог ривала.

Млади голман наше екипе још увек није дебитовао у сениорском саставу Црвене звезде, али је забележио један наступ за најбољу селекцију репрезентације Србије. У јануару ове године Гордић је добио поверење тадашњег в.д. селектора Илије Столице и стао на гол у репрезентативном дресу у дуелу са селекцијом Панаме (0:0).

Повезане вести

Leave a Comment